Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu’da çok ilginç gelişmeler yaşanıyor! Rüya mı gerçek mi anlaşılamadı!

Avlu’da çok ilginç gelişmeler yaşanıyor! Rüya mı gerçek mi anlaşılamadı!

tarafından zk zk
STAR TV ‘deki Avlu dizisinin yeni bölümü 3 Mayıs Perşembe akşamı ekrana gelecek.

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadıkları dizinin 6. bölümünden 2. tanıtım da yayınlandı.

Tanıtımda Deniz’in kendi içine çekilip kimseyle konuşmadığı ve Azra’nın bu durumda Deniz’le daha yakından bir bağ kurmaya başladığı görülüyor.

Bu arada Kudret’in kocası ziyarete geldiğinde boşanma davası açtığını söylüyor. Kudret’in kolundaki sargı ise dikkat çekti. Sosyal medyada, Kudret’in Azra ve diğer kadınlar tarafından dayak yediği ve kolunun kırıldığı ihtimalleri üzerine yorumlar yapılıyor.

Bu arada kızı Ecem’in hasretiyle yanan Deniz, cezaevinin avlusunda Ecem’i görünce şok geçiriyor! Ecem, bir suç işleyip annesiyle aynı cezaevine mi düşecek?

Tanıtımda yer alan bu sahne, izleyenler tarafından rüya olarak değerlendirildi ama gerçeğin ne olduğunu Perşembe akşamı 6. bölümde hep birlikte izleyeceğiz.

AVLU TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

İşte 6. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Avlu’da dengeler değişiyor!

Odasında bulduğu telefon, Deniz için bardağı taşıran son damla olmuştur. Hem kızı için endişelenir hem de Kudret’e olan öfkesinden deliye döner. Bu sırada beklenmeyen ihanetler istenmeyen sonuçlar doğurmakta, içerdeki dengeler hızla değişmektedir. Melis, Nihal’in cinayetini kendi yöntemleriyle çözmeye çalışırken Murat, Deniz’in masumiyetine inanmaya hazır gibidir ama bazı şartları vardır.