Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’de Merve, o kazanın hesabını ağır ödeyecek! 29. bölüm tanımı yayınlandı

Ufak Tefek Cinayetler’de Merve, o kazanın hesabını ağır ödeyecek! 29. bölüm tanımı yayınlandı

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de Salı akşamları ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 29.bölüm tanıtımı yayınlandı.

Merve ile birlikte kaza geçiren Oya’nın arabadan nasıl kurtulduğu merak konusu olmuştu. Merve bırakıp gitse de Oya’nın bir şekilde arabadan çıkmayı başardığı anlaşıldı.

Üstelik Oya, kaza sırasında tüm konuştuklarını da cep telefonuna kaydetmişti. Merve’nin kendisini orada ölüme terk etmekle suçlayıp onu içeri attırma tehdidiyle Merve’ye giden Oya, kozlarını oynadı.

Şimdi Merve’nin bu koz karşısında ne yapacağı büyük merak konusu oldu.

Bu arada diziyi izleyenler, Merve’nin hep daha kurnaz ve akıllı bir kadın olmasından dolayı Oya’nın her ne plan kuruyorsa tutmayacağı görüşünde.

Ufak Tefek Cinayetler'de Merve, o kazanın hesabını ağır ödeyecek! 29. bölüm tanımı yayınlandı 7

Sosyal medyada kazada arabanın taklalar atıp parçalanması ve yanmasına rağmen, iki kadının nasıl ufak tefek sıyrıklarla kazayı atlattıkları, Oya’nın cep telefonunun hiç hasar görmemiş olmasına da dikkat çekiyorlar.

Oya, kaza sonrasında gittiği Merve’ye “Sen benim canıma, mesleğime kasdettin, bence sağlam bir cezayı hakettin artık. Kazayı polise anlatacağım, Merve de yanımdaydı ama öylece bırakıp gitti” diyerek telefondaki ses kaydını dinletiyor.

UFAK TEFEK CİNAYETLER, TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Fragmanda Oya’nın “Ona burada bir gram oksijen alacak yer bırakmayacağım” sözlerini kimi izleyenler “İşte budur, hadi Oya ver cezasını Merve’nin” yorumları yaparken pek çok izleyici de fragmanların hep yanıltıcı olduğu ve Merve’nin ne yapıp edip bir şekilde önleyeceği görüşünde.

İzleyip hep birlikte neler olacağını göreceğiz ancak son derece heyecanlı bir bölüm geliyor gibi duruyor.

İşte 29. bölüm tanıtımı:

28. bölüm özeti:

Merve’yi bir kâbus bekliyor!

Merve bir kâbusa uyanıyor. Bir yanda Oya’nın öldüğü haberi. Diğer yanda Oya için aşk acısı çeken Serhan. Bakalım, Merve bu kâbusun içinden çıkabilecek mi yoksa her şey daha kötüleşip bir karabasana mı dönüşecek? Oya’nın dünyası aldığı bir haberle aydınlanıyor ama onun önce karanlıkla hesabını kapatması lazım. Oya artık duracak gibi değil. Dinamitleri patlata patlata gidiyor. Kocaman bir intikam yürüyüşü başladı. Ve cinayete doğru gidiliyor artık…. Yeni gelen bilgiler ışığında, Başkomiser Kemal ise şu soruyu sorarken buluyor kendini: Ya asıl suçlu, en az şüphelendiğimiz kişiyse?