Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde öyle bir şey yaptılar ki, bilinçli izleyiciyi mest ettiler!

Kadın dizisinde öyle bir şey yaptılar ki, bilinçli izleyiciyi mest ettiler!

tarafından ker_def
Kadın dizisinden kapak olacak sözler Enver dededen geldi!
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar ve Caner Cindoruk’un yer aldığı Kadın dizisinin 29. bölümü merakla bekleniyor.

15 Mayıs Salı günü Fox TV ekranlarında saat 20.00’da ekrana gelecek yeni bölümde neler olacağı merak konusu..

Kadın dizisi 29. bölüm 2. fragmanı yayınlandı…

Arif’in çocuklarla parktaki mutlu anları. Enver dedenin kadınlar konusunda verdiği ders olacak sözler ve Sarp’ın yaşadığını Enver’in öğrenmesi fragmanda yer alan detaylardı.

Enver, “Ben kadınlara yapılan bu terbiyesizliğe katiyen tahammül edemiyorum. Benim dünyamda bütün insanlar eşittir. Kimse de kimsenin elinin kiri değildir” diyerek aslında tam da kapak olacak bir cümle sarf etti.

Enver karakterine olan sempatinin etkileri izleyici yorumlarına sıklıkla yansıyor. Hatta “Enver abi Cumhurbaşkanı adayı olur musun?” diyerek sevgisini gösterenlere bile rastlayabiliyoruz.Kadın dizisi hayranlarını mest eden bu sözler sosyal medyada bir hayli konuşuldu. Sarp ile Bahar’ın artık karşılaşması gerektiğini düşünen izleyiciler, bu meselenin daha da uzatılmasını istemiyor

İşte 29. bölüm 2. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Şirin, Sarp’ın yaşadığını ve tehdit edildiğini Hatice’ye anlatır. Hatice, önce Şirin’in anlattıklarına inanmayıp hayal gördüğünü düşünse de daha sonra ona inanır. Bahar’ın her geçen gün hastalığı daha çok ilerlemekte ve baş dönmeleri de artmaktadır. Bahar’ın bir an önce ilik nakli olması gerektiğini söyleyen Jale, Şirin’in tedavi sürecinde, başka ilik aramaya devam eder.

KADIN DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kadın dizisinde öyle bir şey yaptılar ki, bilinçli izleyiciyi mest ettiler! 7

Bahar’ın bir kardeşi daha olabileceğini düşünen ve son çare eski kocasının sevgilisine giden Hatice’nin bir planı vardır. Bahar’a doğum günü sürprizi yapmak isteyen Enver herkesi organize eder. Doğum gününde alınan hediyelerden biri Bahar’ı utandırırken, diğeri ise üzecektir…