Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’de Pelin durmak bilmiyor! “Pelin Merve’yi solladı sinsilikte!”

Ufak Tefek Cinayetler’de Pelin durmak bilmiyor! “Pelin Merve’yi solladı sinsilikte!”

tarafından ker_def

Ufak Tefek Cinayetler'de Pelin durmak bilmiyor! "Pelin Merve’yi solladı sinsilikte!" 7

16. bölümde neler yaşandı?

Bir süredir gizledikleri ilişkilerini artık resmi olarak yaşamak istediğini sık sık dile getiren Serhan, Oya ile bu konuyu ciddi ciddi konuşmaktadır. Ufak Tefek Cinayetler’in 16. bölümünde Serhan’ın izini süren Pelin, genç adamı bir otel odasında bulmuştur. Serhan’ın kaldığı odanın anahtarını bir şekilde ele geçiren Pelin, edindiği bilgilerin ardından odadan çıkacağı esnada birilerinin geldiğini fark eder ve oda içerisindeki dolabın içerisine gizlenir.

Serhan’ın odaya girmesinden çok kısa bir süre sonra Oya gelmiş ve ikili, ilişkilerini artık farklı boyutlara taşıma konusunda kararlar almayı tartışmıştır. Tüm bu olanlar dolabın arkasındaki Pelin tarafından net bir şekilde duyulmuştur.

Diğer taraftan Merve ise evinde Serhan’ın geleceğini ummaktadır. Sevgililer Günü’nde eşinin kendisini yalnız bırakmayacağına oldukça emin olan Merve, kendisini arayan Edip’e bunları aynen aktarmıştır. Edip ise Serhan’ın evi terk ettiğinin ve geri dönmeyeceğinin farkında olduğunu söylemiş, Merve’nin tüm hislerini yerle bir etmiştir.