Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’i karıştırmaya geliyor! Serhan’ın kuzeni çıktı!

Ufak Tefek Cinayetler’i karıştırmaya geliyor! Serhan’ın kuzeni çıktı!

tarafından zk zk
Salı akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Ufak Tefek Cinayetler’in sürpriz konuğu Şükran Ovalı olacak.

Şebnem Aksak ismiyle diziye dahil olan oyuncu, bir süre önce bebeğini kucağına almıştı. Vatanım Sensin’den sonra yeni sezonda dizilere ara veren Ovalı, konuk oyuncu olacağı Ufak Tefek Cinayetler’de bir dizi karmaşaya neden olacak.

Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, Star TV’nin beğeni ile izlenen dizisi “Ufak Tefek Cinayetler” ’e sevilen oyuncu Şükran Ovalı konuk oluyor.

Ufak Tefek Cinayetler'i karıştırmaya geliyor! Serhan'ın kuzeni çıktı! 7

Ovalı, Ufak Tefek Cinayetler’in merakla beklenen 43. bölümünde izleyici ile buluşacak. 27 Kasım Salı akşamı ekrana gelecek yeni bölümde güzel oyuncu, Serhan’ın(Mert Fırat) ölen amcası Nejdet Aksak’ın eşi Şebnem Aksak karakterini canlandıracak. Genç ve güzel bir dul olan Şebnem Aksak entrikaları ile ortalığı fena karıştıracak.

Beklenmedik bir anda ortaya çıkan Şebnem Aksak, neyin peşinde? Onun gelişi Merve Serhan ve Oya üçgeninde nasıl gelişmelere yol açacak? Şaşırtıcı hesaplaşmaların yaşanacağı “Ufak Tefek Cinayetler” her Salı akşamı Star’da…