Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’in en güldüren sahnesiydi!

Ufak Tefek Cinayetler’in en güldüren sahnesiydi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin Salı akşamları ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler dizisinin dün akşam yayınlanan 24. bölümünde ekran başındakileri adeta gülmekten kopartan bir sahne yayınlandı.

Merve’nin Serhan’ın birlikte olduğu kadını bulma çabaları, ilginç hayaller kurmasına neden oldu. Serhan’ı başka kadınlarla hayal eden Merve’nin en bomba hayali Oya ile kurduğu oldu.

Ekran başında diziyi izleyenlerin adeta kahkahalar attığı o hayal sahnesinde Oya’nın söyledikleri gülmekten kırdı geçirdi.

Sosyal medyada çok konuşulan bu sahneyle ilgili Oya’nın dalga geçilen yanlarının yansıtıldığı yorumları yapıldı. Bazı izleyiciler Oya’nın kibirli hallerinin yansıtıldığını ifade ederek “En iyi benim” şeklinde tavırlarına göndermelerde bulunan sahneyle çok eğlendiklerini belirttiler.

UFAK TEFEK CİNAYETLER TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Bazı izleyenler Merve’nin Oya’yı nasıl gördüğünü de bu hayalle yansıttığı vurgularken dizinin en mağduru, en melek yüzlüsü olarak görünse de Oya’nın da tam bir entrikacı olduğu kanısında.

Uzun süredir bazı olayların hala çözülmemesi, durağan bakışlar, gitmeyen diyaloglardan şikayetçi olan izleyici için Merve’nin kurduğu hayal sahneleri adeta dizinin son haftalarda en çok övgü alan sahnesi oldu.

Gökçe Bahadır’ın oynadığı Oya karakterinin bir türlü konuşamaması, uzun uzun bakmasına atıfta bulunan izleyicilerden “İsteyince nasıl da hızlı konuşuyormuş!” şeklinde yorumlar da sosyal medyaya yansıdı.

İşte Merve’nin hayalindeki Serhan ve Oya: