Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’in ilk cinayetine ilginç yorumlar geldi!

Ufak Tefek Cinayetler’in ilk cinayetine ilginç yorumlar geldi!

tarafından ker_def

Tunç öldü mü?

Geçtiğimiz bölümde Tunç’un Sarmaşık’ta Merve ve Pelin’den intikam almak için kol gezmesi şer birliğinin daimi üyelerini bir hayli korkuttu.

Tunç’dan nasıl kurtulacaklarını kara kara düşünmeye başlayan Pelin ve Merve, Merve’nin kıvrak zekasıyla bir çözüm buldu.

Burcu’nun yaşananlar konusunda ondan yardım istemesini kullanan Merve, Tunç’a Burcu’nun ona saplantılı bir şekilde aşık olduğunu söyledi.

Tüm bu oyunları onu kurtarmak için söylediğini söyleyen Merve, Tunç’u inandırmışa benziyordu.

Fakat 22. bölüm 2. fragmanda, Tunç’un Merve’yle Pelin’in birden karşısına çıkması ikiliyi yine korkuturken, Tunç’un onlara saldırması ise felaketi oldu.

İtişirlerken Tunç’u yanlışlıkla yuvarlayan Merve ve Pelin, dizinin ilk cinayetini işlemiş oldu.

“Ufak tefek bitti artık büyük cinayetler başlıyor!”, “Tunç bu psikopatlıkla nasıl öğretmenlik yaptı bu çocuklara!”, “Merve ve Pelo’nun bir adam gömmediği kalmıştı bu dizide!”, “Gurbetçi bavulu gibi yuvarladılar adamı!”, “Sadece Kırgın Çiçekler’de değilmiş elit zengin insanlar da adam gömüyormuş!”, ” Merve koca Tunç’u bile aşağıya attıysa Merve daha neler neler yapar!”, “Tunç kesin ölmez!” gibi yorumlar yapan izleyenler işlerin böyle olmasına oldukça şaşırdı.

Tunç’un ölüp ölmediğini, Merve ve Pelin’in bu işten nasıl kurtulacağını önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz…

İşte 22. bölüm 2. fragman:

(Haberin devamı için sonraki sayfa linkine tıklayınız…)