Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’in Merve’si Aslıhan Gürbüz’ü pes ettiren istek! Takipçisini ifşa etti!

Ufak Tefek Cinayetler’in Merve’si Aslıhan Gürbüz’ü pes ettiren istek! Takipçisini ifşa etti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler’deki Merve karakteriyle gündemde olan Aslıhan Gürbüz, sosyal medyadan gelen bazı istekler karşısında kalakaldı!

Çarşamba günleri sosyal medya hesabını kaybolan veya yardım bekleyen hayvan dostlarına ayıran Gürbüz’e gelen mesajlar hakikaten şok ediyor.

Takipçilerinin birbirinden ilginç beklentilere girmesi, oyuncuyu da sonunda isyan ettirdi.

Kim olduğunu bilmediği insanların attığı mesajlar karşısında şaşkınlık yaşayan Aslıhan Gürbüz, “Artık Pes diyorum” sözleriyle isyan etti.

Bir takipçisinin ailesiyle tatil yapamadığını söyleyip Gürbüz’den tatilini karşılamasını istemesi üzerine Gürbüz, ismi saklayarak mesajı instagram sayfasından paylaştı.

Daha sonra kendisine gelen ilginç isteklerden örnekler vererek “İnsanoğlunun arsızlığının sonu yok” yorumunu yaptığı bir mesaj yayınladı.

Bu mesajına gelen ilginç bir mesajı da paylaşan Aslıhan Gürbüz, asabi ve saldırgan tavırlar sergileyen takipçisine ayar verdikten sonra “Şimdi sakince bir empati yapın. Sosyal medya üzerinden kime güvenip borç para, yardım, burs verirsiniz” diyerek gelen pek çok yoruma tepkisini ortaya koydu.

İşte Aslıhan Gürbüz’ün yayınladığı mesajlar:

 

Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'si Aslıhan Gürbüz'ü pes ettiren istek! Takipçisini ifşa etti! 10

 

Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'si Aslıhan Gürbüz'ü pes ettiren istek! Takipçisini ifşa etti! 11

 

Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'si Aslıhan Gürbüz'ü pes ettiren istek! Takipçisini ifşa etti! 12 Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'si Aslıhan Gürbüz'ü pes ettiren istek! Takipçisini ifşa etti! 13