Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’in oyuncusu Mert Fırat’tan diziyle ilgili müthiş tüyo!

Ufak Tefek Cinayetler’in oyuncusu Mert Fırat’tan diziyle ilgili müthiş tüyo!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi
Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni sezonuyla ilgili Mert Fırat’tan açıklama geldi.

Dizide Serhan karakterine hayat veren Mert Fırat, Mirgün Cabas ve Saba Tümer’in ‘Ciddiyetten Uzak’ isimli Youtube kanalındaki söyleşisinde, yeni sezonla ilgili bilgiler verdi.

Geçtiğimiz sezondan çok daha farklı ve yeni sürprizlere açık bir sezonun izleyiciyi beklediğini ifade eden Fırat,
“Yeni sürprizler karakterler var. Onlar çok heyecan yaratacak bence. Çünkü bir anda, çok iyi kurulmuş bir sezonun üstüne, böyle bambaşka geçmişten gelen, günümüzden de hikayelerle, bir anda başka bir hikayeye adım atacak. Başka bir dünyaya adım atacak ve çok heyecanlı” ifadesini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde dizinin yeni sezonunda Osman Sonant ve Ushan Çakır’ın da olacağı açıklanmış ve iki oyuncunun hayat vereceği karakterle ilgili bilgiler verilmişti.

Ufak Tefek Cinayetler'in oyuncusu Mert Fırat'tan diziyle ilgili müthiş tüyo! 8

Leyla ile Mecnun dizisinde yıldızı parlayan, son olarak ise Masum Değiliz’de rol alan Ushan Çakır, yeni sezonda Ufak Tefek Cinayetler’de Emre Çelen karakterine hayat verecek. 34 yaşındaki oyuncunun canlandıracağı karakter ‘Sarmaşık’ı karıştıracak.

En son ‘Fi-Çi’ dizisinde rol alan Osman Sonant ise ‘Kerim Adil Sağlam’ karakterine hayat verecek. Sonant, et imparatoru “EL TURCO” lakaplı çok zengin, çekici, bir o kadar da gizemli bir adamı canlandıracak.

Ufak Tefek Cinayetler'in oyuncusu Mert Fırat'tan diziyle ilgili müthiş tüyo! 9