Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’in Serhan’ı Mert Fırat’tan çok çarpıcı açıklama: Söylemeye korkuyoruz!

Ufak Tefek Cinayetler’in Serhan’ı Mert Fırat’tan çok çarpıcı açıklama: Söylemeye korkuyoruz!

tarafından zk zk
Star TV’de ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler dizisinin oyuncusu Mert Fırat, sürekli uzayan dizi süreleriyle ilgili eleştirilerini dile getirdi.

Her Şey Seninle Güzel filmiyle gündemle olan Mert Fırat, artık dizi sürelerine isyan etmenin ters teptiğine değindi.

Daha önce yapılan itirazların akabinde dizi sürelerinin daha da artmasına dikkat çeken Fırat, yaptığı açıklamada konu üzerine bir şey söylemeye bile korkar hale gelindiğini belirtiyor.

Şu anda reklamlar, özetler derken saatlerce süren dizi yayınları göz önüne alındığında, her hafta neredeyse bir sinema filmi uzunluğunda diziler çekiliyor ve izleyici 20:00’de özetle başlayan ve neredeyse gece yarısına kadar süren dizilerle karşı karşıya kalıyor.

Ufak Tefek Cinayetler'in Serhan'ı Mert Fırat'tan çok çarpıcı açıklama: Söylemeye korkuyoruz! 8

Uzun süredir sektörde dillendirilen ancak bir türlü çözülemeyen meseleye Mert Fırat’ın bakışı da oyuncuların ve sektörde çalışanların korkularını ifade eder nitelikte!

Mert Fırat, dizilerin uzunluğuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ben de aynı fikirdeyim, fakat bunu dillendirmeye de insan korkuyor. Önceden dillendirdiğimizde 90 dakikaya itiraz ettik, 130 dakika oldu. 130 dakikaya itiraz edersek, 5 saat olmasından korkuyoruz” ifadesini kullandı.

Yeni sinema filmi Her Şey Seninle Güzel’de Mert Fırat, Burcu Bircik, Hazar Ergüçlü ve İlker Aksum ile kamera karşısına geçti. Filmin yönetmenliğini şu anda Gülperi dizisinin de yönetmenliğini yapan Cem Karcı üstleniyor.

Ufak Tefek Cinayetler'in Serhan'ı Mert Fırat'tan çok çarpıcı açıklama: Söylemeye korkuyoruz! 9