Ana sayfa Dizi Haberleri Uğur Çavuşoğlu’dan samimi itiraf! Sen Anlat Karadeniz’de Genco, Vedat’tan bile sivri!

Uğur Çavuşoğlu’dan samimi itiraf! Sen Anlat Karadeniz’de Genco, Vedat’tan bile sivri!

tarafından zk zk

atv ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisine bir kaç bölüm önce Genco karakteriyle dahil olan Usta Oyuncu Uğur Çavuşoğlu, teklifi aldığında bir süre düşündüğünü söyledi.

Son olarak TRT1’de yayınlanan Ege’nin Hamsisi dizisinde oynayan Çavuşoğlu, ilk kez izleyiciye Genco karakteriyle ters köşe yaptı ve ‘kötü adamı’ oynamaya başladı.

Televizyongazetesi/Detay – Diziye dahil olmadan önce böyle bir karakteri oynamayı istediğini belirten Çavuşoğlu, yine de Genco’nun çok sivri bir karakter olduğunun da altını çiziyor!

Vedat’ın ölmesinden sonra diziye dahil olan Genco, çevresindekilere ve ailesine yaptığı işkencelerle dikkat çekiyor.

Uğur Çavuşoğlu, Dizi TV’ye verdiği röportajda ekibe dahil olma sürecini şöyle anlattı:

“Birbirini tanıyan insanlar, uzun süre çalışmış olan insanlar çok daha çabuk iletişim kurarlar doğal olarak. Siz yabancısınız. Bu yapıya, ekibe entegre olmanız gerekiyor. Biraz zaman aldı bu ama artık onlardan biri oldum. Çok güzel çalışıyoruz. En güzel çalışmalarımızdan biri oluyor. Daha da artacaktır bu.”

Uğur Çavuşoğlu'dan samimi itiraf! Sen Anlat Karadeniz'de Genco, Vedat'tan bile sivri! 7

Genco’yu oynaması için ilk teklif geldiğinde ne hissettiğini de Çavuşoğlu şöyle anlattı:

“Genco karakteriyle Bana öncelikle karakterle ilgili metinler geldi. Hatta diyaloglar da geldi. Eşine, kızına ve çevresindeki insanlara söylediği sözler. Önce bir durdum biraz. Kararsız kaldım, ne yapsam diye. Fakat Osman Sınva’dan böyle bir davetiyenin gelmiş olması önemli oldu. Bir de önemli bir seyircisi, kitlesi olan bir dizi olduğunu da bildiğim için katılmak istedim. İlginç geldi karakter.”

Ünlü oyuncu, teklif gelmeden önce, “Kötü adamı oynasam nasıl olur acaba” diye düşündüğünü belirterek “Kalbim temizmiş, böyle bir şey gelmiş oldu fakat çok sivri bir karakter” ifadesini kullandı.

Vedat karakterinin yaptıklarından sonra Genco’nun daha da kötü olduğu görüşü hakim. Uğur Çavuşoğlu da oynadığı karakter için aynı düşünceyi paylaşıyor. Çavuşoğlu, “Vedat da bayağı kötüymüş. Vedat’ı aratmayacak mı bilemiyorum ama evet biraz daha sivri ve sert bir karakter galiba!” diye konuştu.