Ana sayfa Dizi Haberleri Uğur Güneş hakkında bildiklerinizi unutun! Bir Zamanlar Çukurova’nın Yılmaz’ı hakkındaki gerçekler!

Uğur Güneş hakkında bildiklerinizi unutun! Bir Zamanlar Çukurova’nın Yılmaz’ı hakkındaki gerçekler!

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Yılmaz’ı Uğur Güneş’i nasıl bilirsiniz? Ünlü oyuncuyu birçok hayranı soğuk ve mesafeli olarak tanımlıyor. Ancak Uğur Güneş’in gerçekteki haliyle bu önyargı arasında ciddi bir fark var. Güneş yaptığı röportajda samimi ve açıksözlü birisi olduğunu belirtiyor.

Kendiini güvende bir ortamda bulması durumunda çok şamata birisine de dönüşebileceğini belirten Uğur Güneş, bu sözleriyle hayranlarını şaşırtmayı başardı. Oyunculuğu çok sevdiğini belirten Güneş, aşırı ilgiden rahatsız oluyor. Videodan detayları izleyebilirsiniz.

Güneş, bakışların kendisine dönmesini pek istemiyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Kerem Alışık’ın canlandırdığı Fekeli’nin beğenilen replikleri ve Uğur Güneş’in kendisiyle ilgili sözleri atv iç yapımlar tarafından hazırlanan Dizi TV ekibince haberleştirildi.

Dizi dünyasındaki haftanın olayları, sevilen atv dizilerinden magazin haberleri, dizi müzikleri, dizilerin perde arkası ve dizi oyuncularıyla çok özel röportajlar kısacası dizilerde ne varsa hepsi sadece Dizi TV’de! atv İç Yapımlar’ın hazırladığı DİZİ TV’de dizilerle ilgili bilmek istediği her şeyi bulmanız mümkün!