Ana sayfa Sosyal Medya Ulaş Tuna Astepe’den Bennu Yıldırımlar’a destek mesajı!

Ulaş Tuna Astepe’den Bennu Yıldırımlar’a destek mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ulaş Tuna Astepe, İstanbul Erkek Lisesi mezunudur. Oyuncu, lisenin mezunlar derneği başkanı ile instagram canlı yayınında buluştu. Oyunculuk sevdasının lise yıllarında başladığını belirten Ulaş Tuna Astepe, tiyatro üzerine kitaplar okuduğunu ve bu şekilde meraklandığını belirtti.

Lise yıllarında Tarih derslerine giren Seyit isimli öğretmeninden etkilenerek tiyatro edebiyatına ilgi duyduğunu belirten Ulaş Tuna Astepe, sonrasında konservatuvara girdiğini anlattı.

Tiyatro ve sinemanın temelde bireysel bir iş olmadığını bir takım oyunu olduğunu anlatan Astepe, “Küçük bir rolü mahvetmek daha kolay. O daha önemlidir, geri plandadır demekten çekiniyorum” dedi.

Nuri Bilge Ceylan ile Bennu Yıldırımlar arasında geçtiğimiz ay fenomen olan set arkası konuşmasıyla ilgili ne düşündüğü sorulan Ulaş Tuna Astepe, farklı bir yaklaşım getirdi. Astepe, o videoda Bennu Yıldırımlar’ın yönetmenin istediğini yapmaya odaklandığını ve konuşmayı da bu noktada anlamak gerektiğini söyledi.

Astepe, “Nuri Bilge Ceylan’ın kafasında bunun bir hali var. Bu ekibe bunu anlatmaya çalışıyor. Bazen bunu anlatmakta zorlanabilir, bazen oyuncu ısrar edebilir başka bir şeyde. O kadar incelikli bir şeydir ki, onun için zaman harcamak gerekir. Nuri Bilge Ceylan bu lükse sahip. Televizyonda bunu yapamıyoruz, hızlı çalışmak zorundayız” diye konuştu.

Nuri Bilge Ceylan ile Bennu Yıldırımlar’ın set arkasında gerginlik yaşadığı gibi bir durum olmadığını ifade eden Ulaş Tuna Astepe, “Öyle bir ortam değil orası. Herkes Nuri Bilge Ceylan’ın ne istediğini anlamaya çalışıyor” dedi.

Videodan sohbeti izleyebilirsiniz.