Ana sayfa Dizi Haberleri Ulaş Tuna Astepe’yi bu filmde görenler asla tanıyamıyor! Sen Anlat Karadeniz’in Tahir’i ile alakası yok!

Ulaş Tuna Astepe’yi bu filmde görenler asla tanıyamıyor! Sen Anlat Karadeniz’in Tahir’i ile alakası yok!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Şimdilerde Atv ekranlarında fırtınılar estiren Sen Anlat Karadeniz’in bıçkın delikanlısı olarak izliyoruz Ulaş Tuna Astepe’yi.

İlk olarak Karadayı dizisindeki Orhan rolüyle dikkatleri çekmişti genç oyuncu.

Daha sonra İrem Helvacıoğlu ile ekranda birbirlerine çok yakıştırılan Astepe, Sen Anlat Karadeniz’in Tahir’i olarak çok sevildi.

Ulaş Tuna Astepe, İstanbul Erkek Lisesi’nin ardından Mimar Sinan Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu.

Ulaş Tuna Astepe 2008 yılında çekilen Osmanlı Cumhuriyeti filminde kostüm asistanlığı yaptıktan sonra tiyatro ve televizyonda çeşitli projelerde yer aldı.

Tiyatro Yan Etki’nin sahneye koyduğu ‘Cam Yapraklar’ oyunuyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu, KREK Tiyatro’nun büyük beğeni toplayan ‘Bayrak’ oyunundaki performansıyla tiyatro seyircisinin hafızasına kazındı.

Ulaş Tuna Astepe'yi bu filmde görenler asla tanıyamıyor! Sen Anlat Karadeniz'in Tahir'i ile alakası yok! 7

Ardından KREK Tiyatro’nun ‘Babamın Cesetleri’ adlı oyununda rol alan Astepe, 2012 yılında televizyona ilk kez Karadayı dizisi ile çıktı. Daha sonra 2015’de Sinem Kobal ve Hazar Ergüçlü’nün başrolünde oynadıkları ‘Analar ve Anneler’ dizisindeki Mustafa karakteriyle beğeni kazandı.

2017 yapımı olan ve ekran ömrü kısa süren Rüya dizisinde de Alaz rolündeydi. BluTV’de yayınlanan internet dizisi Masum’da Haluk Bilginer’le oynayan Astepe, başarılı oyunculuğunu bu kez Sen Anlat Karadeniz dizisinde sürdürüyor.

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Yakışıklı oyuncu, son dizisiyle hayran sayısını da bir hayli katlamış görünüyor. Ulaş Tuna Astepe’yi Tahir olarak çok seven hayranlarını çok şaşırtacak bir görüntüyü, bir izleyici sosyal medyada paylaştı.

Hangi filmden olduğu pek anlaşılamayan sahnedeki kişinin Astepe olduğunu anlamak bile ilk etapta güç görünüyor.

Bakın Sen Anlat Karadeniz’in Tahir’i Ulaş Tuna Astepe, sizce de çok değişmemiş mi?