Ana sayfa Dizi Haberleri Ünlü oyuncu Aslı Enver’in annesini kandırdığı görüntüler hayranlarını mest etti!..

Ünlü oyuncu Aslı Enver’in annesini kandırdığı görüntüler hayranlarını mest etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir ekranlardan uzak olan Aslı Enver en son Babil dizisinde rol aldıktan sonra dinlenmeye çekilmişti.

Araya pandeminin de girmesiyle birlikte bir süre setlerden uzak kalan oyuncu, Netflix’de geçtiğimiz haftalarda yayınlanmaya başlayan Sen Yaşamaya Bak adlı yeni filmi ile ekranlarla eş zamanlı olarak aynı zamanda Sırça adlı oyunla da tiyatro sahnesinde hayranlarıyla buluştu.

Bu iki proje oyuncuyu özleyen hayranlarına ilaç gibi geldi desek yalan olmaz. Oldukça yoğun bir çalışma temposuna giden Aslı Enver, sosyal medya hesabından annesi ile birlikte yaptığı bir paylaşımla da hayranlarını mest etmeyi başardı.

Ünlü oyuncu Aslı Enver'in annesini kandırdığı görüntüler hayranlarını mest etti!.. 7

Annesi Dilek Enver’i ‘fotoğrafımızı çekiyorum’ diyerek kandırıp video çeken oyuncunun muzip halleri anne ve kızı kahkahalara boğdu.

Anne kızın keyifli vaktinden Aslı Enver’in instagram storysine yansıyan kareler oyuncunun hayranlarına da eğlenceli dakikalar yaşattı.

Tiyatro oyunundan arta kalan zamanını annesiyle birlikte geçiren Aslı Enver, Sırça adlı oyundaki performansıyla da hayranlarından tam not aldı.

Sırça adlı oyunda, İpek Bilgin, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Güven Murat Akpınar’la birlikte rol alan oyuncu geçtiğimiz günlerde Hürriyet Gazetesinden Hakan Gence’ye verdiği röportajda, “Şu an hayatımın hem çok yoğun hem de çok tatlı bir dönemindeyim” açıklamasıyla da dikkat çekmişti.