Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Burcu Özberk hayranlarını üzdü!

Ünlü oyuncu Burcu Özberk hayranlarını üzdü!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son olarak ekranlarda Aşk Mantık İntikam dizisiyle yer alan ünlü oyuncu Burcu Özberk, canlandırdığı ‘Esra’ karakteriyle milyonların gönlüne taht kurdu.

Dizinin final yapmasıyla birlikte soluğu tatilde alan oyuncu uzun bir süre tatil yaptı, bol bol dinlendi. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan oyuncu son paylaşımıyla hayranlarını üzdü.

Burcu Özberk koronavirüse yakalandı. Testinin pozitif çıktığını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyuran güzel oyuncu hastalığı ağır geçirdiğini ifade ederek, hayranlarını kendilerine dikkat etmeleri konusunda da uyardı.

Ünlü oyuncu Burcu Özberk hayranlarını üzdü! 7

Her projesiyle bir başarıya imza atan Burcu Özberk, yeni projesinde de bir ilki gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Burcu Özberk’in yeni projesinde rol arkadaşı şarkıcı Murat Boz olacak.

İki ünlü ismi buluşturan film projesi Rüyanda Görürsün, Türkiye’de bir süredir yayın yapan dijital platform Amazon Prime Video’nun ilk Türk yapımı olacak.

Disney Plus ve Netflix’in Türk yapımı içeriklere ağırlık vermesi üzerine bugüne kadar yerli içerik paylaşmayan Amazon Prime’ı da harekete geçirdi. Rüyanda Görürsün isimli film için hazırlıklar son hızla sürüyor.

Kısa süre önce resmen açıklanan filmin çekimlerine eylül ayında başlanacağı belirtiliyor. Rüyanda Görürsün filminin diğer oyuncularıyla ilgili henüz bir açıklama yok. Filmin konusu da bir sır gibi saklanıyor.