Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Seda Bakan tüm vaktini kızlarıyla geçiriyor!..

Ünlü oyuncu Seda Bakan tüm vaktini kızlarıyla geçiriyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Geçtiğimiz haftalarda kızı Ela’yı kucağına alarak ikinci kez anne olma sevincini yaşayan oyuncu Seda Bakan şu sıralar tüm vaktini çocuklarıyla beraber geçiriyor.

Ara sıra kızları ile çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlayan oyuncu kendisini özleyen hayranlarını da mest ediyor.

Üç yıl önce müzisyen Ali Erel ile nikah masasına oturan oyuncu Seda Bakan, ilk çocuğu Leyla’yı 2019’da kucağına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı. Geçtiğimiz haftalarda ikinci kızı Ela’ya kavuşan Bakan’dan yeni paylaşım geldi.

Ünlü oyuncu Seda Bakan tüm vaktini kızlarıyla geçiriyor!.. 8

Seda Bakan Ela’nın kucağında olduğu, kızı Leyla’nın ise arkada göründüğü bu kareyi instagram hesabında yayınladı. Geçtiğimiz haftalarda kızı Ela’nın sağlık durumunun iyi olduğunu ve güzel bir doğum süreci geçirdiğini ifade eden Seda Bakan, “Ailemiz kızlar kampı gibi oldu. Ali de bir tane daha kızı olsun çok istiyordu, onun dilediği oldu. Bizim ailede sadece kız var biliyorsunuz. Erkek için artık damatları seveceğiz” sözleriyle hayranlarını gülümsetmişti.

Ünlü oyuncu Seda Bakan tüm vaktini kızlarıyla geçiriyor!.. 9

Televizyon ekranlarında en son Fox TV’nin Mucize Doktor isimli dizisinde ‘Ferda’ karakterini canlandıran oyuncu dijitalde ise Netflix’de yayınlanan Zeytin Ağacı adlı dizisindeki oyunculuk performansıyla adından söz ettirmişti. Seda Bakan, Zeytin Ağacı’ndaki başarılı oyunculuğuyla uluslararası sinema platformu IMDB’nin, ‘Starmetre’ adını verdiği performans sıralamasının zirvesine çıktı.