Ana sayfa Dizi Haberleri Ünlü oyuncuları buluşturan Kaçma Birader filmi kaçmaz!

Ünlü oyuncuları buluşturan Kaçma Birader filmi kaçmaz!

tarafından ker_def

kaçmabirader6

‘Kaçma Birader’in sürpriz yüzü de Alina Boz… ‘Paramparça’nın Hazal’ı burada da yine aile karıştırıcı konumunda diyebiliriz. Zira uğruna kaçılan kız yani Melis olarak, evin küçük oğlunu yerinden yurdundan ederek ailenin düzenini bozacak.

Sözün kısası; Endemol Shine Türkiye-Böcek Film yapımcılığındaki ilk iş olan ‘Kaçma Birader’de içerik coşku dolu… Karakterlerle, oyuncular da gayet uyumlu. Dolayısıyla Ayhan Sicimoğlu, Ali İhsan Varol, Meltem Yılmazkaya, Cemil Şahin, İlker Kızmaz, Muharrem Bayrak, Sadi Celil Cengiz, Ayhan Taş gibi isimlerin konuk oyuncu olarak katıldığı yapımda taşlar yerli yerinde diyebiliriz. Temel de sağlam olduktan sonra gerisi gelir nasılsa.

Sonuçta; Dörtte üçü bitmiş vaziyette olan ‘Kaçma Birader’ bir günde geçen hikâyesiyle, bir günde bir ailenin başına gelebilecek her şeyi gösterecek bize. Komedisini, kırsal kesim-mega kent ikileminden güç alarak yaratacak olan filme, gece hayatının şarkılı türkülü atmosferinden, geniş ailelerin karmaşık yapısına türlü katalizörler de renk katacak.

Anlayacağınız Yozgat’tan çıkmış bir aile Taksim’in göbeğine düşerse bir gecede başına neler gelebilir mantığıyla hareket eden ‘Kaçma Birader’, ekibin de dediği şekliyle, çok gollü bir maç gibi… Ve herkese hitap edecek bir eğlencesi mevcut!

Tablonun bütününü ve Endemol Shine Türkiye’nin sinema yelpazesinden gelecek esintinin başarı kıvamını, yeni yıldaki vizyon sonrasına bırakarak koyalım noktayı.

 

Anibal GÜLEROĞLU

[email protected]

www.twitter.com/guleranibal