Ana sayfa Dizi Haberleri Kağıt Ev’de psikopat Cemre’yle dikkat çeken Helin Kandemir’in Duy Beni’deki rolü çok merak ediliyor!

Kağıt Ev’de psikopat Cemre’yle dikkat çeken Helin Kandemir’in Duy Beni’deki rolü çok merak ediliyor!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç oyuncu Helin Kandemir, Star TV’de yayınlanan Kağıt Ev dizisinde canlandırdığı psikopat Cemre karakteriyle bir anda tüm Türkiye’nin dikkatini çeken Helin Kandemir şimdi yeni bir diziyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Okullarda yaşanan zorbalığa dikkat çekecek dizide Helin Kandemir’in canlandıracağı rol büyük merak konusu.

İsimsizler isimli dizinin küçük oyuncusu Pelin olarak kendini sevdiren Helin Kandemir, Bir Litre Gözyaşı dizisinde ise Elif olarak yine ekranda ışıltı saçtı. Ekranda yani izleyicilerin karşısında büyüyen bir çocuk oyuncu olarak sevilen Kandemir, Hakan Muhafız isimli dizide ise Ceylan karakterine hayat vermişti.

Kız Kardeşler ve Azizler isimli filmlerde de rol alan oyuncu, yetenekleri ile hemen fark edildi. Role çok başarılı giren ve hikayelerde üzerine düşeni yapan Helin Kandemir, Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki Kibrit rolüyle ise adeta sıçrama yaptı. İzleyiciler onun performansına hayran kaldı.

Kağıt Ev’de psikopat Cemre’yle dikkat çeken Helin Kandemir’in Duy Beni’deki rolü çok merak ediliyor! 20

Helin Kandemir’in tüm Türkiye’nin dikkatlerini üzerine çekmesini sağlayan ise Star TV’de yayınlanan Kağıt Ev dizisinde canlandırdığı Cemre karakteriyle oldu. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nun paylaştığı Kağıt Ev dizisinin ömrü kısa sürdü ancak en çok Helin Kandemir’e yaradı.

Kağıt Ev dizisinde soğukkanlı bir şekilde cinayet işleyen ve bundan dolayı en ufak bir pişmanlık duymayan genç bir kızı canlandıran Kandemir, dizideki başarılı performansıyla izleyicilerin tüylerinin diken diken olmasını sağlamıştı. Ergen bir genç kızın her halini yansıtan ve karakterin psikolojik sorunları olduğu hissiyatını da izleyicilere geçirmeyi başaran Helin Kandemir, son dönemde öne çıkan genç yeteneklerden biri oldu.

Kağıt Ev’de psikopat Cemre’yle dikkat çeken Helin Kandemir’in Duy Beni’deki rolü çok merak ediliyor! 21

Helin Kandemir şimdi de okullarda öğrenciler arasında yaşanan zorbalıklara dikkat çeken Duy Beni isimli dizide rol alacak. Helin Kandemir’in Star TV’nin yeni dizisi Duy Beni’de canlandıracağı rol şimdiden çok merak ediliyor. İzleyiciler, Helin Kandemir’in dizide acımasız bir karakteri başarıyla canlandıracağına inanıyor.

Duy Beni dizisi son yılların başarılı iki genç oyuncusu Rabia Soytürk ve Caner Topçu’yu bir araya getiriyor. Rabia Soytürk en son Alparslan Büyük Selçuklu, Caner Topçu da Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı ile ekrana gelmişti. Genç oyuncuların yer aldığı dizide ayrıca Berk Hakman, Durul Bazan ve Murat Daltaban gibi deneyimli simler de yer alıyor.