Ana sayfa Sosyal Medya Canan Ergüder, bayramda hayranlarına sürpriz yaptı! Güzelliğini annesinden almış dedirtti…

Canan Ergüder, bayramda hayranlarına sürpriz yaptı! Güzelliğini annesinden almış dedirtti…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Canan Ergüder, bir süre önce meme kanserine yakalamış ve tedavisi sonucu yenmeyi başarmıştı. Menajerimi Ara dizisinde oynarken kanser olduğunu öğrenen oyuncu, diziden ayrılmak durumunda kalmıştı. Tedavisinin ardından ise yeniden ekranlara döndü.

Şu sıralar Show TV’de ekrana gelen Oğlum dizisinde rol alıyor oyuncu. Dizide pedagog Demet rolüne hayat veren Canan Ergüder, tedavisi sonucu dökülen saçlarının uzamaya başlamasına karşın dizi için kısa saçlı olmayı tercih etmiş.

Canan Ergüder, dizideki rolü için saçlarını aynı boyda tutmaya çalıştığını da bir röportajında anlatmıştı. Oyuncu, bayramda ise hayranlarına güzel bir sürpriz yaptı.

Bir mücevher markasının ürünlerini annesi ile birlikte takan oyuncu, verdiği pozlarıyla ‘güzelliğini annesinden almış’ dedirtti adeta…

Canan Ergüder, bayramda hayranlarına sürpriz yaptı! Güzelliğini annesinden almış dedirtti... 8

Canan Ergüder, mücevher markasının reklamını yaparken aynı zamanda annesi ile olan pozlarıyla da dikkatleri çekti. “Her an yapımda olan anneme hediyem Pandora’dan. İyi ki benim annemsin” notuyla yaptığı paylaşımlarda annesine olan benzerliği dikkat çekiyor oyuncunun.

Canan Ergüder, bayramda hayranlarına sürpriz yaptı! Güzelliğini annesinden almış dedirtti... 9

Kendisi gibi oyuncu olan eşi Kenan Ece’den Demir isimli bir oğlu olan Canan Ergüder, ilerleyen yaşlarında annesine giderek daha çok benzediğini de bu fotoğraflarıyla ortaya koymuş oldu…