Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın Yunanistan uyarlaması da reyting rekoru kırıyor!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Yunanistan uyarlaması da reyting rekoru kırıyor!

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ Türkiye’nin ardından yayınlandığı ülkelerde de başarısını sürdürüyor. İspanya’dan sonra İtalya’da da zirveye oturan ‘Bir Zamanlar Çukurova’ şimdi de ilk uyarlaması ile ses getiriyor.

Sürükleyici hikayesiyle dört sezon boyunca izleyicileri ekran başına kilitleyen atv’nin sevilen dizisi, “Open Beyond” isimli kanalda yayınlanan Yunanca uyarlaması ‘Erotas Fugas’ (Kaçak Aşk) adıyla ülkesinde reyting rekorları kırıyor.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Yunanistan uyarlaması da reyting rekoru kırıyor! 8

Bir Zamanlar Çukurova’nın Yunanistan uyarlaması ‘Erotas Fugas’ (Kaçak Aşk), kanalın %5 olan ortalama izlenme oranlarını tüm izleyicilerde %14, genç izleyici kitlesinde ise %10’a yükseltti. Yunanistan’da yapımcılığını ARGONAUTS S.A’nın üstlendiği başarılı dizi, izleyenleri kendine hayran bıraktı ve yeni bölümleri hayranları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

Uluslararası dağıtımı Inter Medya tarafından yürütülen ve Türk dizi tarihinin unutulmazları arasında gösterilen ‘Bir Zamanlar Çukurova’ bugüne kadar 60 ülkede yayına girdi ve yeni bölgelere girmeye devam ediyor. Her ülkede kısa sürede izleyicilerin favorisi haline gelen dizi reyting listelerinde ilk sıralarda yer alıyor.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Yunanistan uyarlaması da reyting rekoru kırıyor! 9

Open Beyond kanalında yayınlanan dizinin başrollerinde Antonis Karistinos, Pemi Zouni, Stavros Svigkos, Stavros Zalmas, Danny Giannakopoulou, Konstantinos Kappas, Maria Konstantaki, Gerasimos Gennatas, Alekos Sisovitis, Marianna Polychronidi, Kosta Kazanas, Areti Paschali yer alıyor.

‘Erotas Fygas’ın yapım şirketi ARGONAUTS S.A tarafından bir araya getirilen oyuncular, sanat ve teknik ekibi Yunan film endüstrisinin önde gelen yetenekleri arasında yer alıyor. ARGONAUTS S.A’nın CEO’su ve Baş Yapımcısı Panos Papahadzis, TIMS&B Productions ve harika ekibiyle başarılı ve gelecek vaat eden işbirliğinden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.