Ana sayfa Dizi Fragmanları Uraz Kaygılaroğlu araya girdi Sefirin Kızı’nda her şey değişti!

Uraz Kaygılaroğlu araya girdi Sefirin Kızı’nda her şey değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Sefirin Kızı dizisinde Gediz karakterine hayat veren ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun müthiş çıkışı sonrasında her şey bir anda değişti. Kaygılaroğlu’nun başarılı performansı ile göz doldurduğu dizide, sosyal medyada da Gediz karakterinin müthiş etkisini görebilirsiniz.

Sefirin Kızı dizisinin yayınlandığı her akşam artık Uraz Kaygılaroğlu için twitter’da etiket açılıyor ve binlerce mesaj paylaşılıyor. Sancak ve Nare aşkındansa izleyiciler Gediz -Nare aşkına daha çok tutuldu.Yani hikayede Sefirin Kızı’nın baştan bugüne gelen Sancar ile Nare aşkının bir gün geri geleceği benlentisi artık dizide o kadar da büyük karşılık bulmuyor.

Gediz ile Nare’nin bir aşk yaşamasına daha sıcak bakan Sefirin Kızı hayranları, Uraz Kaygılaroğlu’na da övgü üstüne övgüde bulunuyor.

“Gediz’in tarzı çok iyi. Gediz diye yazılır, adam diye okunur” diye yorum yapan hayranlar, Nare ile Gediz sahnelerinde ayrı bir heyecan yaşıyor.

Bir dizi hayranı, “Nare ve Gediz sahneleri için o kadar yükselmişim ki, hevesim kırıldı biraz” diyerek 5.bölüm fragmanında bu karakterlere az yer verilmesinden bile rahatsız olmuş durumda.

Bir başka dizi hayranı da şöyle yazıyor: “Her zamanki gibi klişe yapıp Nare ve Sancar Efe yapmazlar umarım. Güçlü bir Nare görmek istiyoruz artık ve onun yanında onu destekleyen bir Gediz.”

İşte Sefirin Kızı’nın 20 Ocak Pazartesi günü yayınlanacak olan 5. bölüm fragmanı: