Ana sayfa Sosyal Medya Uraz Kaygılaroğlu, çocuk istismarına karşı elini taşın altına koydu!

Uraz Kaygılaroğlu, çocuk istismarına karşı elini taşın altına koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği (UCİM)’nin organizasyonunda Uraz Kaygılaroğlu, instagram canlı yayınına katıldı. Sefirin Kızı dizisinde Gediz karakterini canlandıran ünlü oyuncu, derneğin mücadelesine destek verdi.

Dernekten yapılan paylaşımda, “Bu mücadelede çok güzel insanlar tanıdık. Onlardan biri de sevgili Uraz Kaygılaroğlu… Ülkenin her yerinde önleme merkezlerimizi açmak için proje hazırlıklarına başladık” notu iletildi.

Melis İşiten ile evliliğinden olan Ada isimli bir kızı bulunan Uraz Kaygılaroğlu da canlı sohbetten bir fotoğrafı instagram hesabından yayınladı. Oyuncu, derneğin çalışmalarına aktif şekilda katılacak.

Oyunc,u “Çok güzel insanlarla, kahraman çocuklar ve cesur aileleri için çok güzel şeyler yapmak arzusundayız. Takipte kalın lütfen” diyerek yakında farklı mesajlar vereceğini belirtti.

Uraz Kaygılaroğlu’nun takipçileri de bu çabalarına destek olarak, “Ne kadar büyük bir kalbin var. Seni çok seviyoruz güzel yürekli adam” notuyla iltifatlarda bulundu.

Uraz Kaygılaroğlu, çocuk istismarına karşı elini taşın altına koydu! 7