Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin’in kavuşma heyecanı! Begüm Birgören’in unutamadığı dizisi

Ebru Şahin’in kavuşma heyecanı! Begüm Birgören’in unutamadığı dizisi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisiyle büyük bir şöhrete kavuşan Ebru Şahin, yeniden ekrana dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Begüm Birgören ise 14 yıl önce kadrosunda yer aldığı dizisini unutamıyor.

atv ekranlarında Hercai dizisi dün akşam yayınlanan 39. bölümü ile 3. sezonuna başladı. Reytinglerde dizinin çok da iyi performans sergileyemediği ama durumu da kurtardığı görülüyor. Akın Akınözü ile birlikte büyük şöhrete kavuşan Ebru Şahin, yeniden hayranları ile buluştuğu için memnun. Oyuncu, “Buluştuk. Aylar sonra ilk heyecanla #hercai” notu ile aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Ebru Şahin'in kavuşma heyecanı! Begüm Birgören'in unutamadığı dizisi 8

Ünlü oyuncu Begüm Birgören ise en son geçen sezon Vurgun dizisinde rol almıştı. Oyuncu sonrasında tiyatro çalışmalarına yöneldi.

1,5 yıl aşk yaşadığı Mehmet Cemil ile Haziran ayında nişanlanan ünlü oyuncu, 14 yıl önce kadrosunda yer aldığı Kırık Kanatlar dizisini bir türlü unutamadı.

Diziden bir fotoğrafını yayınlayan oyuncuya güzel yorumlar geldi. “Güzel hatıralardı ve En sevdiğim bir diziydi gerçekten çok özledim size” diye yorum bırakan izleyiciler, Begüm Birgören’in dizilere dönmesini istediklerin belirttiler.

Ayşe???? #tb #kırıkkanatlar

Ebru Şahin'in kavuşma heyecanı! Begüm Birgören'in unutamadığı dizisi 9