Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Uraz Kaygılaroğlu, eşiyle ayrılığın ardından öyle bir açıklama yaptı ki…

Uraz Kaygılaroğlu, eşiyle ayrılığın ardından öyle bir açıklama yaptı ki…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – 2014 yılında evlenen Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten Kaygılaroğlu’nun evliliklerini bitirme kararı aldıkları gündeme bomba gibi düşmüştü.

Evliliklerinden Ada isimli bir kız çocukları olan çiftin mutlu birlikteliğinin bozulması, sevenlerini de üzmüştü.

Haberin bir anda yayılmasının ardından Uraz Kaygılaroğlu, instagram hesabından bir açıklama yapma gereği duydu.

Kaygılaroğlu, yıldırım nikahıyla evlendiği eşiyle ayrılırken dost kaldıklarını ve saygı çerçevesinde dostluklarını da devam ettireceklerini belirterek, pek çok ayrılıkta görmeye alışmadığımız bir yazı kaleme aldı.

Uraz Kaygılaroğlu, kızına kötü bir hatıra bırakmamak adına gündemin dışında kalmak istediklerini belirterek saygı ricasında bulundu.

Ünlü oyuncu, mesajını yayınlarken de ayrıldığı eşi Melis İşiten ile birlikte çekilmiş mutlu günlerindeki bir fotoğrafını kullandı.

İşte Uraz Kaygılaroğlu’nun o mesajı:

ne denir bilemiyorum. ben 27 melis 25 yaşındaydık. çok sevdik, aşık olduk. hesap kitap yapmadan, kimselere sormadan, tanıştıktan 3-5 ay sonra Kahramanmaraş’ta yıldırımdan da hızlı bir biçimde kot tshirt ile evlendik. 5 yıllık evliliğimiz, aşkımız Ada ile ödüllendirdi. bugün o evliliğin sonuna geldik. evlerimizi ayırsak dahi sevgimizi ve saygımızı bir tutmak, kızımızı mutlu ayrı iki evde büyütmek, ömürlük dost ve yol arkadaşı olmak olmak adına bir karar aldık. arkama baktığımda bu 5 yıllık maceranın her anına minnettar olduğumu söylemek isterim. çocuğumuzu büyütürken kocaman ailemizde herkesin birbirini çok sevdiği, saygı duyduğu bir final olsun istedik. hayat uzun bir yolculuk ve biz bu yolculukta kötü hatıralara sahip çocuklar olarak kızımıza kötü hatıralar bırakmak istemedik. bu süreci içimizde yaşamak, daha önceden de olduğu gibi gündemin dışında olmak isteriz. başta kızımız Ada ve ailemizin geri kalan üyeleri düşünüldüğünde buna saygı gösterilmesini rica ediyoruz. yanımızda olmuş olan herkese teşekkür ederim. lütfen burada hayatımızda olmaya devam edin.
Melis’im, yol arkadaşım, kalbi güzelim, çocuğumun annesi; ben burada yan mahallede olacağım.

Uraz Kaygılaroğlu, eşiyle ayrılığın ardından öyle bir açıklama yaptı ki... 7