Ana sayfa Sosyal Medya Uraz Kaygılaroğlu, kızını görmek için sokağa çıkma yasağını deliyor!

Uraz Kaygılaroğlu, kızını görmek için sokağa çıkma yasağını deliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uraz Kaygılaroğlu, Sefirin Kızı dizisinde Gediz karakterini canlandırıyor. Ünlü oyuncu, Bodrum’daki sette çalışmaların durmasının ardından İstanbul’daki evine döndü ve kendisini karantinaya aldı.

Ünlü oyuncu, youtube üzerinden bağlandığı programda karantina sürecinde arkadaşları ile Bağdat Caddesi’ndeki dükkanında oturmayı özlediğini belirtti. Kaygılaroğlu, insan kalabalığını özlemediğini ve marketlerde az kişi olmasının hoşuna gittiğini anlattı.

Kızı Ada’yı haftada 2 gün aldığını ve 20 yaş altına sokağa çıkma yasağının olduğu bu dönemde kızını görmek için yasağı deldiğini açıkladı.

Uraz Kaygılaroğlu, “Normalde sokağa çıkmasa 20 yaş altı herkes için yasak. Ben kızımı haftada 2 gün alıyorum.Kızımı görüyorum normal olarak. Ben de kaldığı dönemler yasağı delmek için arabayla gidiyoruz. Evinden alıyorum, ‘yat kızım arkaya’ diyorum. O da korkuyor. O sürede araba da kullanmış oluyorum. Kısa bir mesafede olsa. Vallahi sıfır trafik var” diye konuştu.

Bayramda İstanbul’da kalmak gibi hissettiğini belirten oyuncu, her yere kısa sürede ulaşmanın kendisini mutlu ettiğini sözlerine ekledi.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz: