Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir’de Zeynep’in posta koyması öncesinde, Demet Özdemir roketi fırlattı!

Doğduğun Ev Kaderindir’de Zeynep’in posta koyması öncesinde, Demet Özdemir roketi fırlattı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin bu akşam (25 Kasım) yeni bölümü ekranlara gelecek. 21. bölümde Zeynep, Mehdi’nin kendisini öpmesi karşısında ona hiç beklemediği bir tepki veriyor. Nuh ve Cemile’nin düğününe gelen Mehdi, karşısına geçip oynadığı Zeynep’in kendisini affetmesini bekliyor ama öyle kolay olmayacak!

Yeni bölüm tanıtımında Zeynep’in arkasına bakmadan salondan çıktığı sırada yakalayan Mehdi, bir anda öpmeye başlıyor. Zeynep, Mehdi’in elinden kurtulup, “Mehdi ben seni affetmedim, bitmedi, bir daha sakın bana bunu yapma” sözleriyle kızgınlığını dile getiriyor.

İzleyenlerin merakla beklediği yeni bölümde Zeynep’in Mehdi’ye adeta posta koyan bu tavrı dikkat çekerken, bir taraftan da haklı tavrını Mehdi’ye duyduğu sevgi karşısında sürdürmesi bekleniyor Zeynep’in.

Eğitimli, kendi ayakları üzerinde duran, güçlü kadın pozisyonunu korumasını bekleyen izleyenler, Zeynep’in bu tür salvolar karşısında dik duruşundan da memnun.

Yeni bölüme saatler kala Demet Özdemir, Zeynep’in Mehdi’ye arkasını dönüp gittiği o sahnenin bir fotoğrafını paylaşarak yeni bölümü hatırlattığı paylaşımına füze emojisi koyması da dikkat çekti.

Anlaşılan Zeynep posta koymadan önce, Demet Özdemir o füzeyi çoktan ateşledi! Mehdi’ye geçit yok!

İşte dizinin bu akşam yayınlanacak 21. bölüm tanıtımı:

İşte Demet Özdemir’in paylaşımı:

Bu akşam ???? @dogdugunevkaderindir

Doğduğun Ev Kaderindir'de Zeynep'in posta koyması öncesinde, Demet Özdemir roketi fırlattı! 7