Ana sayfa Sosyal Medya Uraz Kaygılaroğlu, Sefirin Kızı’na veda etti ama çok daha dikkat çeken bir işe adım attı!

Uraz Kaygılaroğlu, Sefirin Kızı’na veda etti ama çok daha dikkat çeken bir işe adım attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Sefirin Kızı dizisinin ikinci sezonunda Neslihan Atagül ile birlikte yapımdan ayrılan Uraz Kaygılaroğlu, geçen hafta son kez yapımda rol almıştı. Bodrum’daki setten de ayrılan ve İstanbul’a gelen Kaygılaroğlu, şimdilerde yeni bir projenin heyecanını yaşıyor.

Gediz Işıklı karakteri ile Sefirin Kızı’nda hayranlarından geçer not alan, performansı ile göz dolduran Uraz Kaygılaroğlu, hikayede ise Gediz’in senaristler tarafından harcandığı şikayetleri ile izleyiciler tarafından sıklıkla desteklenen bir isimdi. Oyuncu için Gediz de bitti Sefirin Kızı da artık gündeminden çıktı. Şimdi yeni proje zamanı.

Sosyal medyada Cem Yılmaz ile görüntü veren Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni projesi de ortaya çıktı. Yılmaz’ın heyecanla beklenen Erşan Kuneri karakterinin hikayesinin anlatılacağı dizi projesinde Uraz Kaygılaroğlu’nun da yer alacağı ortaya çıktı.

Uraz Kaygılaroğlu, Sefirin Kızı'na veda etti ama çok daha dikkat çeken bir işe adım attı! 7

Cem Yılmaz ile Levent’teki ofisinde bir araya gelen oyuncu, 3 saat süren bir toplantı da detayları konuştu. Hayranları ise ünlü oyuncunun yeni projesini ve karakterini heyecanla bekliyor. Zira oyuncu adına bu yeni dizinin Sefirin Kızı’ndan çok daha etkili olması bekleniyor.

Toplantı sonrası kameralara konuşan Kaygılaroğlu, eski rol arkadaşı Neslihan Atagül ile de görüştüğünü ve daha iyi olduğunu, evinde dinlendiğini söyledi.