Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Talat Bulut, o davayı kapatmadı; Devin Özgür Çınar, Elit İşcan’dan bile şikayetçi oldu!

Talat Bulut, o davayı kapatmadı; Devin Özgür Çınar, Elit İşcan’dan bile şikayetçi oldu!

tarafından ker_def

Yasak Elma dizisinde bir dönem gündemin baş sırasında yer alan, Halit karakterine hayat veren Talat Bulut hakkında ortaya atılan taciz iddiaları çok konuşulmuştu. Bulut, kendisini savunurken ve iddiaları reddederken, dizinin kadın oyuncuları ve toplumda birçok kişi ise Talat Bulut’u karşısına almıştı.

Dizideki partnerleri Şevval Sam ve Eda Ece’den de güçlü bir tepki gören Talat Bulut, Şevval Sam ile mahkemelik bile olmuştu. Ancak ünlü oyuncu hakkında ortaya atılan taciz iddiası için savcılık delil yetersizliğinden takipsizlik kararı verdi.

Kostüm asistanı genç bir kızın şikayeti üzerine yaşanan ve uzun süre gündemi meşgul eden bu dönemde hakkında yapılan yorumlar nedeniyle Talat Bulut’un 43 kişiden şikayetçi olduğu ortaya çıktı.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, 2018 yılının yaz aylarında yazanan bu olay sonrası Çevirmen Deniz Gedizlioğlu, internet sitesinde bir yazı kaleme almış ve bu yazıyı da sosyal medyada birçok kişi paylaşmıştı.

Talat Bulut, kendisine aleni olarak hakaret edildiği gerekçesi ile hem Gedizlioğlu hem de bu yazıyı yaymakla itham ettiği 43 kişiden davacı oldu.

43 kişinin ‘aleni hakaretin zincirleme biçimde işlenmesi’ suçunu işledikleri gerekçesi ile açılan davada, Talat Bulut’un şikayet ettiği isimler arasında oyuncular Devin Özgür Çınar, Elit İşcan, sinema yazarı Berke Göl ve çizer Aslı Alpar da var.