Ana sayfa Sosyal Medya Ahmet Mümtaz Taylan’dan yaman çelişki; Usta oyuncu hem perişan hem de mutlu oldu!..

Ahmet Mümtaz Taylan’dan yaman çelişki; Usta oyuncu hem perişan hem de mutlu oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Show TV’nin  Aziz dizisinde ‘Galip Payidar’ karakterini canlandıran usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, büyük sevinç yaşıyor.

Oyuncunun ABD’nin Florida eyaletinde eğitim gören kızı Ayşe Dilan mezun oldu. Kızının mezuniyet törenine katılan oyuncu  instagram hesabından yaptığı paylaşımla duygularını dile getirdi.

Ahmet Mümtaz Taylan’ın, Müge Kızılbağlı ile gerçekleştirdiği ilk evliliğinden olan kızı  Ayşe Dilan, 1999 yılında dünyaya geldi.

Usta oyuncunun ABD’de eğitim gören kızı Ayşe Dilan, Florida’daki Ringling Sanat ve Tasarım Koleji’nden mezun oldu. Mezuniyet töreninden kızının kepli fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu mutluluğunu hayranlarıyla da paylaştı.

Ahmet Mümtaz Taylan'dan yaman çelişki; Usta oyuncu hem perişan hem de mutlu oldu!.. 99

Ahmet Mümtaz Taylan paylaşımına; “Mutluluğu tarif etmek çok zor bazen. Misal şu an perişan mutluyum” yazdı. Oyuncunun takipçilerinden yoğun ilgi gören paylaşıma tebrik mesajları yağdı.

Paylaşıma; Devrim Yakut, Kaan Yıldırım, Damla Sönmez, Suzan Kardeş, Mert Fırat, Hazal Subaşı ve Gonca Vuslateri’nin de aralarında bulunduğu ünlü isimler yorum yaptı.

Ahmet Mümtaz Taylan ile aynı dizide rol alan oyuncu Elif Sönmez’in “Ve fotoğrafta gülüyorsun, perişan mutlu olduğun çok belli” şeklindeki yorumu da dikkat çekti.

Öte yandan Ahmet Mümtaz Taylan’ın  2007-2012 yılları arasında evli kaldığı meslektaşı Ayçin İnci de Ayşe Dilan için yayınladığı mesajda, “Canım Ayşem, güzel kızım sayende kalbim sevinçle doldu, gözlerin hep böyle parlasın, tebrik ederim. Başarılarının devamını dilerim” mesajını yazdı.