Ana sayfa Dizi Fragmanları Uyanış Büyük Selçuklu afişi ve yeni fragmanı büyük ilgi gördü

Uyanış Büyük Selçuklu afişi ve yeni fragmanı büyük ilgi gördü

tarafından ker_def

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinden yeni bir fragman daha yayınlandı. 28 Eylül Pazartesi akşamı müthiş bir başlangıç yapmayı amaçlayan TRT1’in yeni dizisinden yine çok etkileyici görüntüler geldi… Kılıcın parlattığı, kalemin aydınlattığı bir çağın öyküsünü izleyeceksiniz.

Pazartesi rekabeti de fena halde karışacak. Çukur, Yasak Elma ve Sefirin Kızı dizileri arasındaki reyting yarışında, Uyanış Büyük Selçuklu önemli bir rakip olarak yer alacaktır. Tüm zamanların en yüksek izlenen tarihi dizilerine imza atan TRT, bu sezon büyük yapımlarından Uyanış: Büyük Selçuklu’yu ekrana getirmeye hazırlanıyor. Dizinin afişi ve 3. fragmanı paylaşıldı.

Uyanış Büyük Selçuklu afişi ve yeni fragmanı büyük ilgi gördü 7

28 Eylül Pazartesi izleyiciyle buluşacak diziyle ilgili yayınlanan yeni tanıtım yine büyük ilgi gördü. Sosyal medyada dizi hakkında çok olumlu yorumlar yapıldı.

Eşsiz bir medeniyetin inşa edildiği dönemi yansıtan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi, oyuncuları, kostümleri, tarihsel mekanları ve hikayesiyle dikkat çekecek. Büyük prodüksiyonlu bir dönem dizisi olan ve etkileyici detaylara yer verilen dizinin yeni tanıtımı ise izleyenlerden büyük beğeni aldı.

Seyirci karşısına çıkmaya gün sayan dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Gürkan Uygun, Leyla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci, Mehmet Özgür, Cemal Toktaş, Osman Sonant, Leyla Feray, İlker Kızmaz, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Murat Garipağaoğlu, Nik Xhelilaj ve Erdem Akakçe yer alıyor.

“Uyanış Büyük Selçuklu” 28 Eylül Pazartesi günü TRT 1’de.