Ana sayfa Dizi Haberleri Vahide Perçin’i ekrana döndürecek Hakime Hanım’da bir büyük değişiklik daha!

Vahide Perçin’i ekrana döndürecek Hakime Hanım’da bir büyük değişiklik daha!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekran dünyasının en deneyimli oyuncularından Vahide Perçin, uzun bir aradan sonra Hakime Hanım dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. ATV’de yayınlanacak dizi için hazırlıklar sürerken çok titiz bir çalışma yürütülüyor. Kısa süre önce çekilen tüm sahneleri çöpe atılan ve sil baştan yapılan dizinin adı da değişti.

Vahide Perçin en son Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle ekrana gelmişti. Bu dizide çok güçlü bir karakter olan Hünkar Yaman’ı canlandıran Perçin, performansıyla bir kez daha övgüleri toplamıştı. Perçin’in diziden ayrılığı tüm izleyicileri çok üzmüştü.

Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrıldıktan sonra setlere bir süreliğine ara veren Vahide Perçin yeni sezonda etkileyici bir diziyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Adı Hakime Hanım olarak duyurulan dizi için çalışmalar bir süredir büyük bir titizlikle devam ediyor. Kısa süre önce yönetmeni değişen ve çekilen tüm sahneleri çöpe atılan dizinin şimdi de adı değişti.

Vahide Perçin’i ekrana döndürecek Hakime Hanım’da bir büyük değişiklik daha! 22

Hakime Hanım dizisinin adı bundan böyle Benim Mutlu Ailem olacak. Bu isim değişikliğinin sebebinin önceki büyük değişimle ilişkili olduğu tahmin ediliyor. ATV’nin geçen kış büyük bir iddiayla ekrana getirdiği Hakim dizisinin başarılı oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesine rağmen reytinglerde sınıfta kalması üzerine kanal yine bir hukuk dizisi olan yeni projesi için çok dikkatli davranıyor.

Hakime Hanım dizisinin çekimlerinin başladığı bir süre önce gündeme gelmişti. Ancak çekilen sahnelerin beğenilmediği de ortaya çıkmıştı. Yönetmen Murat Saraçoğlu ile anlaşmanın sağlandığı ve yeniden tüm sahnelerin baştan çekileceği konuşuluyor.

Tims&B Productions imzalı dizinin senaryosunu Ayfer Tunç yazıyor. Ayfer Tunç kaleme aldı. Mustafa Uğurlu, Yusuf Çim, Feyza Sevil Güngör’ün kadroda yer aldığı dizide Kaan Yıldırım’ın da oynayacağı iddia ediliyor. Kanalın diziden beklentisi büyük. Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile güçlü bir proje olması için hazırlıklar sürüyor.