Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin dizisi veda etti ama peki kıymetini bilebildik mi?

Vatanım Sensin dizisi veda etti ama peki kıymetini bilebildik mi?

tarafından ker_def
Vatanım Sensin dizisi veda ederken bile ne kadar değerli olduğunu gösterdi!

Vatanım Sensin dizisi ekranlara veda etti…

Ancak akıllarda büyük izler bıraktı…

Milliyet Cadde yazarlarından Sinan Biçici, Kanal D ekranlarında izleyicilere veda eden Vatanım Sensin dizisini köşesine taşıdı.

‘VATANIM SENSİN’ NEDEN DEĞERLİ?

Şahsen bir eleştirmen ya da senarist değil, seyirci olarak izlediğim, kolay kolay unutulmayacak bir diziydi ‘Vatanım Sensin’. Bir savaşın sadece cephede değil, hayatın her alanında kazanılması gerektiğini gösterdi. Tepkilerden çekinmeden Yunan kahramanları da, hain Osmanlı subaylarını da anlatabildi. Aşkı, aileyi, dostluğu ve insanın zaaflarını da hiç ihmal etmedi. Mutlaka eksiği, beğenmeyeceğiniz tarafları vardır ama bu çalışma koşulları içinde olabilecek en özenli ve meşakkatli işti. Ülkenin yaşadığı çok kritik günlerde bize Kurtuluş Savaşı’nı ve Mustafa Kemal’i anlatarak, ‘Birleşmiş bir halkı kimse yenemez’ sloganını hatırlattı ve umut verdi.

Vatanım Sensin dizisi veda etti ama peki kıymetini bilebildik mi? 7

VATANIM SENSİN DİZİSİ TÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak, Baki Davrak, genç yıldızlar Miray Daner, Boran Kuzum ve adını sayamayacağımız onlarca oyuncunun performansları unutulmayacak. Nuran Evren Şit başta olmak üzere senaryo ekibi, yönetmenler Taylan Biraderler, müziklerini yapan Yıldıray Gürgen ve tüm ekip çok iyi bir iş çıkardı.

Bazen düşünüyorum, sıradan bir entrika dizisine de milyonlarca TL, onlarca insanın emeği harcanıyor. Olmasa hiçbir şey kaybetmeyeceğimiz, emek, zaman ve kaynak israfından öte bir şey değil. İşte o yüzden, ‘Vatanım Sensin’ çok değerli. Emeği geçen herkese teşekkürler!