Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin dizisinde Eşref Paşa’yı canlandıran oyuncu işin sırrını anlattı!

Vatanım Sensin dizisinde Eşref Paşa’yı canlandıran oyuncu işin sırrını anlattı!

tarafından ker_def

vatanimsensin

VATANSEVERLİK DIŞINDA HİÇBİR ORTAK NOKTAMIZ YOK

◊ Eşref Paşa’yı oynamak size nasıl hissettirdi?
– Tarihsel bir karakter oynamak her zaman zordur, çünkü hiç tecrübe şansınız olmayan bir süreçtir. Yaptıklarınızdan, tavrınızdan hiçbir zaman yüzde 100 emin olamazsınız ancak oynadıkça, biraz karakterin içine girmeye başladıkça size yeni ve enteresan kapılar açmaya başlar. Bir oyuncu olarak inanılmaz bir haz almanızı sağlar. Tabii bir de Eşref Paşa gibi güçlü bir karakter, içinizde sessizce sizden bile saklanmış bir şeyleri ortaya çıkarıverir.

◊ Eşref Paşa büyük planların adamı, keskin bir zekası ve gelişmiş istihbarat yetenekleri var. Bu rolü oynamanın zor yanları var mı?
– İstihbaratçı olmanın ekstra gereklilikleri var ve bunlar herkesin becerebileceği şeyler değilmiş gibi geliyor bana. Yani bazı özel yetenekler, farklı düşünce biçimleri (hiç açık vermemek gibi); karakterin içine bunları yerleştirmek, ona göre oynamak gerçekten zor.

◊ Eşref Paşa’yla ortak yanlarınız var mı?
– Vatanseverlik dışında sanırım pek yok. Hayatımın hiç bir döneminde bu kadar ciddi olamadım. Tabii ki çok saygı duyuyorum ama ben çok gülen bir adamım, çok özel sırlar dışında kim ne sorarsa cevap verebilirim. Biraz farklıyız Eşref Paşa ile…

◊ Bugüne kadar oynarken ya da izlerken en çok duygulandığınız sahne hangisiydi?
– Tam da 10 Kasım günü Mustafa Kemal Atatürk’ün Albay Cevdet’e yolladığı mektup sahnesi sanırım sadece beni değil tüm ülkeyi etkiledi.