Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin dizisinin son bölümlerini kaçıranlar büyük hata yapar!

Vatanım Sensin dizisinin son bölümlerini kaçıranlar büyük hata yapar!

tarafından zk zk
Kanal D ekranlarında Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in başrolünde oynadıkları Vatanım Sensin, finale doğru çok daha heyecanlı bölümleriyle izleyenleri etkileyecek sahnelerle geliyor.

Finale doğru reyting kaybı yaşayan dizi, bir kaç bölüm sonra ekranda olmayacak.

Dizinin bu özel bölümlerini kaçırmayın! Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, bakın nasıl bir değerlendirme yapıyor:

“Çok heyecanlı bölümler geliyor

Her dizinin en güzel tarafı ilk bölümüdür. Hikayenin nasıl başladığını ve koca bir sezon bize ne anlatacağını vaat eder. Fakat en keyifli bölümü şaşırtıcı sezon finalidir. Sen bütün sezon izlersin, bazılarına kızarsın, senaryoya, oyuncuya küfrettiğin anlar olur. Ama sezon finalinde aslında izlediğin her şeyin bir oyun olduğuyla yüzleşirsin. İyiler kötü olur, kötüler iyi…

Vatanım Sensin dizisinin son bölümlerini kaçıranlar büyük hata yapar! 7

VATANIM SENSİN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

İşte bu şaşırtmaca oyununu ben çok seviyorum. O nedenle siz siz olun bu haftalarda “Artık dizi izlemekten sıkıldım” demekten vazgeçin. Çünkü düğümlerin çözüme kavuşacağı bölümleri izleyeceğiz. O kadar emek verdik, bakalım olaylar nereye bağlanacak? Ama bir dizi var ki finalini ciddi anlamda merak ediyorum. Şaşıracağım için değil, şu anda o günleri hatırlamaya ihtiyacımız olduğu için… Vatanım Sensin’den bahsediyorum. Bu sezon reytingleri düşse de, senaryo artık kendini tekrar etse de finalde düşman bu topraklardan temizlenecek ve Türkiye Cumhuriyeti kurulacak. Ben de finali heyecanla izleyeceğim.”