Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin’deki flaş gelişme bile kurtaramadı! Dizi fena çakıldı!

Vatanım Sensin’deki flaş gelişme bile kurtaramadı! Dizi fena çakıldı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Başrollerinde Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in oynadıkları Vatanım Sensin dizisi, Haziran’ın başında final yapacak.

Dizi finale doğru ilerlerken, Cevdet’in kimliği ortaya çıkıyor.

Dün akşam yayınlanan 55. yeni bölümde Yakup’un yakalanması ve sorgusu sırasında morfin içerikli ilaçların kullanılmasıyla Yakup, neredeyse tüm bildiklerini itiraf etmek üzereydi. Cevdet’in onu kurtarması için bir çare düşünmesi gerekiyordu.

Yakup’a jilete benzer bir küçük kesici alet veren Cevdet’in onun kendisini öldürmesini istediği sanıldı ancak Yakup’un hastaneye kaldırılmasını sağlamaya çalışıyordu.

Yakup, hastaneye götürüldü, bir şekilde kaçırıldı. Ancak Flippos olayın bizzat araştırmaya başlamıştı. Yakup’un hücresinde ne ile kendisini kestiğini anlamaya çalışırken suç aletini buldu.

Vatanım Sensin'deki flaş gelişme bile kurtaramadı! Dizi fena çakıldı! 7

Yakup’un hastaneden kaçışını takip eden Flippos, onun biriyle buluştuğunu gördü. Final sahnesinde Flippos’un bu kişinin Cevdet olduğunu anladı. Cevdet için durum artık çok daha zor, deşifre oldu!

Şimdi kimliğini bildiği Cevdet’e bir oyun oynama kararı aldı Flippos. Cevdet, deşifre olduğunu anlayacak mı, nasıl kurtulacak gelecek bölüm göreceğiz.

VATANIM SENSİN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Ancak hayli heyecanlı bir bölümün yayınlandığı akşam Vatanım Sensin’in reytingi ne yazık ki beklenmeyen bir düşüş yaşadı.

Dizi geçen hafta Total’de 7. ve AB kategorisinde 1. olmuştu. Bu hafta Total’de 13. sıraya gerilemesi çok şaşırttı. AB kategorisinde de 5. sıraya düştü.