Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin’den ayrılan Onur Saylak, Şahsiyet dizisiyle şaşırtmaya hazırlanıyor

Vatanım Sensin’den ayrılan Onur Saylak, Şahsiyet dizisiyle şaşırtmaya hazırlanıyor

tarafından ker_def
Şahsiyet dizisi konusu nedir oyuncular kimler?

Müjde Ar Şahsiyet dizisinde hangi rolde oynayacak? Cansu Dere ve Haluk Bilginer’in yeni dizisi Şahsiyet ne zaman başlayacak?

Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Onur Saylak’ın, senaristliğini ise Hakan Günday’ın üstlendiği yapımın ilk sezonu 10 bölümden oluşacak. Merakla beklenen dizinin başrol oyuncuları Haluk Bilginer, Cansu Dere, Şebnem Bozoklu, Metin Akdülger, Necip Memili ve Müjde Ar’ın bir araya geldiği ilk kare de izleyicilerle paylaşıldı.

Şahsiyet, yakında PuhuTV’de başlıyor!

Daha önce Ezel’de birlikte rol alan Haluk Bilginer ve Cansu Dere yıllar sonra yeniden aynı dizide buluşuyor.Geçen sene başrolünü oynadığı Anne dizisi reyting rekoru kıran Cansu Dere, internet projesiyle setlere dönüyor.

Ünlü oyuncu “Şahsiyet” adlı yeni dizisinde daha önce Ezel’de beraber kamera karşısına geçtiği Haluk Bilginer’le başrolü paylaşacak. Ay Yapım imzası taşıyacak olan dizinin cast çalışmaları devam ediyor. Puhutv’de seyirciyle buluşacak olan “Şahsiyet” dizisi bir seri katil hikayesini konu alıyor.

Onur Saylak, ayrıca Kanal D’nin “Vatanım Sensin” dizisinde rol almaktaydı. Ancak Şahsiyet dizisindeki çalışmalar nedeniyle ölerek diziye veda etmişti.

Vatanım Sensin'den ayrılan Onur Saylak, Şahsiyet dizisiyle şaşırtmaya hazırlanıyor 7