Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin’den kimler ayrılıyor? Korkunç patlamadan kim sağ çıkacak? televizyongazetesi/ÖZEL Haber

Vatanım Sensin’den kimler ayrılıyor? Korkunç patlamadan kim sağ çıkacak? televizyongazetesi/ÖZEL Haber

tarafından zk zk

Vatanım Sensin'den kimler ayrılıyor? Korkunç patlamadan kim sağ çıkacak? televizyongazetesi/ÖZEL Haber 7

İşte tam o esnada tekrar Yunan karargahına döndü sahne ve Cevdet bu kez askerlerin odaya müdahalesiyle onlara nişan almaya başladı ve yine vuruldu. Ekran başındakiler hala Cevdet’in kurtulacağı teziyle beklerken Cevdet yere düşer ve o sırada yerleştirdiği bombalar patlamaya başlar. Sahne tekrar Tevfik’e döndüğünde bir çocuk Tevfik’e Cevdet’ten gelen ve ‘Arkanı kollamayı unutma kardeşim’ yazılı bir not bırakır. Cevdet yine Tevfik’in ensesinde olduğunu hatırlatmıştır ona bu notla.

Tuzağa düştüğünü anlayan Tevfik’in arabadaki çantayı görmesiyle bombanın orada olduğunu anlaması bir olur. Kaçmaya çalışsa da bomba bir kaç saniye sonra patlar ve Tevfik’i yerde yüzükoyun, üstü başı parçalanmış, yüzü gözü kan içinde görürüz. Tam o esnada Cevdet’in olduğu karargah da korkunç bir patlamayla havaya uçar.

İzleyenler tüm bu sahnelerde Cevdet’in kurtulmuş olma ihtimalini arayacak. Tevfik’in kurtulmuş olma ihtimali ise Cevdet’ten daha fazla. Eğer her iki karakter de ölecekse, dizinin nereye gideceği izleyicinin kafasında bambaşka sorular doğuracak doğal olarak.

Kimi haberlerde Halit Ergenç’in Cevdet karakterinin ölmesiyle Mustafa Kemal Paşa’yı canlandıracağı yer alıyor. Ancak bu izleyiciye çok inandırıcı gelmeyeceği gibi, dizi tarihinde de bir karakterde ölüp başka bir karakteri oynama konusunda bir ilk olabilir! Çok olası bir durum gibi görünmese de senaristlerin izleyenleri ters köşeye yatırma ihtimali de büyük.