Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin’in Havva’sı Devrim Özkan, bakın hangi diziye baş rol oyuncusu oldu?

Vatanım Sensin’in Havva’sı Devrim Özkan, bakın hangi diziye baş rol oyuncusu oldu?

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz sezon ekrana veda eden Vatanım Sensin dizisinde Havva karakterini oynayan Devrim Özkan, yeni diziyle ekrana dönüyor.

TRT peş peşe “Vuslat”, “Halka” ve “Sıfır Noktası” gibi iddialı dizileri seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Yapımcılığını A23 Medya Uğur Veli ve Raif İnan’ın üstlendiği “Vuslat” dizisinin çekimlerinin kasım ortasında başlaması planlanıyor.

Senaryosunu Betül Yağsağan’ın yazdığı dizinin başrolü için geçen haftalarda Kadir Doğulu ile anlaşma yapılmıştı. Doğulu’nun partnerini canlandıracak oyuncu için de görüşmeler sürüyordu.

Vatanım Sensin'in Havva'sı Devrim Özkan, bakın hangi diziye baş rol oyuncusu oldu? 7

Baran Bölükbaşı, Erdem Akakçe, Osman Alkaş, Sennur Nogaylar, Gamze Süner Atay, Murat Karasu, Canan Mutluer ve Özcan Varaylı gibi ünlü isimlerin de yer aldığı dizinin kadın başrol yıldızı sonunda belli oldu.

Yönetmen koltuğunda Murat Onbul’un oturacağı dizide Kadir Doğulu’nun partnerini Devrim Özkan canlandıracak. Özkan, geçtiğimiz sezon ekrana veda eden Vatanım Sensin dizisinde Havva karakterini oynuyordu. (Medyatava/Birsen Altuntaş)