Ana sayfa Sosyal Medya Vay be! Sürprize bak sen! Sefirin Kızı dizisinden ayrılan Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni dizisi ortaya çıktı!

Vay be! Sürprize bak sen! Sefirin Kızı dizisinden ayrılan Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni dizisi ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde Gediz karakterinin aniden ölerek diziden ayrılması herkesi şaşkına uğratmıştı! Neslihan Atagül’ün sağlık problemleri yüzünden ayrılacağının öğrenilmesinin ardından Tuba Büyüküstün diziye katılmış, aynı bölümde Gediz de kaza geçirerek ölmüştü.

Uraz Kaygılaroğlu’nun bir süre önce yapımcı ile anlaşarak sezon sonuna doğru ayrılmayı istediği ve kabul edildiği öğrenilmişti. Ancak kimse bu gidişin bu kadar çabuk olmasını beklemiyordu. Fakat diziden Nare karakteri gidince, Gediz’in de işi bitti ve o da hikayeden çıkarıldı.

Uraz Kaygılaroğlu ise Pazartesi akşamı yayınlanan bölümde Gediz’i uğurladıktan iki gün sonra İstanbul’da Cem Yılmaz ile bir araya geldi. İkilinin verdiği fotoğrafa Bülent Şakrak bile şaşırdı!

Şakrak, Sefirin Kızı dizisinde Kahraman karakterini oynuyor. Ancak onun bile Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni projesinden haberi yok anlaşılan!

Cem Yılmaz’ın yaptığı instagram paylaşımı ile ortaya çıkan bu buluşmanın ardından, yeni bir projede ikilinin birlikte rol alacakları da öğrenilmiş oldu. Yılmaz’ın uzun süredir Netflix’te yayınlanacak Erşan  Kuneri isimli dizisiyle ilgili çalıştığı biliniyor.

Tek kamera yöntemiyle çekilecek sit-com benzeri bir yapımın 2021 yılında yayınlanması planlanıyor. Dizi, ‘G.O.R.A.’ ile ‘Arif ve 216’da yer alan fenomen karakter Erşan Kuneri’nin 1975-78 yılları arasında yaşadıklarını konu alacak.

Cem Yılmaz’ın yeni sinema filmi ile ilgili konuştuklarını anlattığı fotoğrafta ikilinin haline Bülent Şakrak’ın da “Vay beee helal olsun” notuyla iki ismi etiketlediği görülüyor.

İşte iki ünlü ismin sürpriz buluşmasından kareler…

Vay be! Sürprize bak sen! Sefirin Kızı dizisinden ayrılan Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni dizisi ortaya çıktı! 10

Vay be! Sürprize bak sen! Sefirin Kızı dizisinden ayrılan Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni dizisi ortaya çıktı! 11

Vay be! Sürprize bak sen! Sefirin Kızı dizisinden ayrılan Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni dizisi ortaya çıktı! 12

Vay be! Sürprize bak sen! Sefirin Kızı dizisinden ayrılan Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni dizisi ortaya çıktı! 13