Ana sayfa Dizi Haberleri Ve Alp Navruz, Fazilet Hanım ve Kızları’ndan sonra ilk kez yeni dizisinde görüldü! Elimi Bırakma 2. tanıtımı…

Ve Alp Navruz, Fazilet Hanım ve Kızları’ndan sonra ilk kez yeni dizisinde görüldü! Elimi Bırakma 2. tanıtımı…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de final yapan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Sinan’ı oynayan Alp Navruz, bu kez TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Elimi Bırakma dizisiyle geliyor.

Kısa bir tatilin ardından yeni dizisinin çekimlerine başlayan Alp Navruz, dizinin ilk tanıtımında yer almamıştı. İkinci tanıtımı yayınlanan dizide Navruz’un bir boks antremanındaki görüntüleri ve sonrasında Alina Boz ile olan sahneleri ekrana geldi.

Fazilet Hanım ve Kızları’nın müdavimleri ise sosyal medyada hemen diziyle ve Alp Navruz’la ilgili yorumlara başladılar. Navruz’u kısa bir aradan sonra yeni bir dizide görmekten mutlu olan izleyenler, yeni tanıtıma bakıp diziye de not vermeye çalıştılar. Sinan karakterinden bambaşka bir karakteri oynayacak olan Navruz’un hayranları, şimdi merakla yeni diziyi bekliyor ve Elimi Bırakma’yı şimdiden beğenmişe benziyorlar.

Üs Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği ‘Elimi Bırakma’ dizisinin ne zaman yayınlanacağı ise merak konusuydu. İkinci tanıtımda tam tarih verilmese de Temmuz ayında ilk bölümün yayınlanacağı bilgisi verildi.

Yönetmen koltuğunda Sadullah Celen’in oturduğu dizinin başrollerini Alina Boz ve Alp Navruz paylaşıyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkati çeken ‘Elimi Bırakma’da; Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi gibi başarılı isimler de rol alıyor.

Ve Alp Navruz, Fazilet Hanım ve Kızları'ndan sonra ilk kez yeni dizisinde görüldü! Elimi Bırakma 2. tanıtımı... 7

DİZİNİN KONUSU:

Elimi Bırakma dizisinde güçlü bir aile bağı kurmanın önemi anlatılacak. Elimi Bırakma dizisinde Alp Navruz’un hayat verdiği Cenk karakteri büyük bir yemek firmasının sahibi olan zengin bir ailenin Amerika’da okuyan oğlu olarak ekran karşısına çıkacak. Dizide Alina Boz’un hayat verdiği Azra karakteri ise ünlü bir kebapçının Amerika’da aşçılık okuyan kızı olarak karşımıza çıkacak. Azra ve Cenk’in yollar ise Amerika dönüşü uçakta bavulları karıştırılması ile kesişecek. Daha sonra ise Cenk’in babaannesi Feride bir birine yakıştırdığı iki genci münasip görecek ailelere şok sürpriz hazırlayacak. Böylece Cenk ve Azra’nın yollar sonsuza dek birleşecek.

İşte ilk tanıtım: