Ana sayfa Sosyal Medya Bu işte bir gariplik var! Hande Erçel’den hiç beklenmeyen hareketler!

Bu işte bir gariplik var! Hande Erçel’den hiç beklenmeyen hareketler!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinde oynamaya başladıktan sonra sosyal medyanın da gündeminden düşmemeye başladı. Genç oyuncu, diziyle birlikte kariyerinde de adeta başka bir dönüm noktası yaşıyor. Ekranlara bambaşka dönen Erçel’e dizisi de çok iyi geldi ve hayran sayısını giderek yükseltiyor.

Kerem Bürsin ile ekran uyumunun da tutmasıyla birlikte Hande Erçel, son dönemin en popüler isimleri arasına girmeyi de başardı. Bunu ayrıca sosyal medyayı da çok iyi kullanarak yaptı.

Genç kuşağın idollerinden birisi haline dönüştü adeta sosyal medya paylaşımlarıyla. Kıyafetleri, giyim tarzı, saçı, aksesuarlarıyla hayranları tarafından merakla takip edilmekte.

Bu işte bir gariplik var! Hande Erçel'den hiç beklenmeyen hareketler! 11

Hande Erçel’in instagram’da giderek büyüyen takipçi sayısı ise 21,5 milyona ulaştı. Katıldığı bir programda bu duruma kendisinin de şaşırdığını, bir oyuncunun bu kadar yüksek takipçisinin olmasının dünya çapında da belki bir ilk olduğu görüşünü paylaştı.

Ayrıca sosyal medyada kendisine gösterilen ilgiyi de internet çağının içine doğmuş olmakla açıkladı oyuncu. Nedeni ne olursa olsun, Hande Erçel, Türkiye’de sosyal medyanın gündeminde yer alan 3 isimden biri olmayı da başarmış bir kişi.

Bu işte bir gariplik var! Hande Erçel'den hiç beklenmeyen hareketler! 12

Erçel’in son günlerde sosyal medyaya biraz mesafeli durduğu da gözlerden kaçmıyor! Kendisinden pek beklenmeyen bir hareket bu! Oyuncu, Sen Çal Kapımı dizisinin sezon arası vermesi nedeniyle şu sıralar dinleniyor.

Önce Kerem Bürsin ile Maldivler’e giden ve aşk dedikodularına geçit veren ikili, sonrasında da söylentileri inkar etmeyerek “Her şey güzel gidiyor” şeklinde bir açıklama yapmışlardı.

Ancak Maldivler’den sonra bir araya gelip gelmedikleri de merak konusu oldu. Hande Erçel’in çok fazla sosyal medya paylaşımı yapmaması da hayranlarının dikkatini çekiyor şu sıralar.

Bu işte bir gariplik var! Hande Erçel'den hiç beklenmeyen hareketler! 13

Bayramda ablası Gamze Erçel ve yeğeni Mavi ile pozunu paylaşmıştı oyuncu. Son olarak da aşağıdaki paylaşımları yer aldı instagram’da oyuncunun. Biraz sosyal medya detoksu yapıyor görünen oyuncu, yüzü olduğu marka için bir paylaşım ve şu sıralar en çok yaptığı gibi evindeki sevimli köpeklerinden biriyle verdi pozunu…

Bu işte bir gariplik var! Hande Erçel'den hiç beklenmeyen hareketler! 14

Bu işte bir gariplik var! Hande Erçel'den hiç beklenmeyen hareketler! 15