Ana sayfa Dizi Haberleri Veli Cevher’i unutmak zor! Kuzgun’un Ferman’ı ise efsane olmaya geliyor!

Veli Cevher’i unutmak zor! Kuzgun’un Ferman’ı ise efsane olmaya geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Star Tv ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Kuzgun dizisi, 2.sezonunda bambaşka bir yola savruluyor… Diziye Ferman karakteri ile katılan Onur Saylak, her şeyi alt üst edecek bir şekilde geliyor.

Nilperi Şahinkaya ve Tülay Günal’ın da 2. sezonda yer alacağı Kuzgun dizisi, büyük bir çıkışa hazırlanmakta…

Burcu Biricik ve Barış Arduç’un başrollerindeki dizinin ilk sezonunda reytingler beklentilerin altında gelmişti. Özellikle Onur Saylak ile birlikte hızlı bir ivme yakalaması beklenen Kuzgun dizisinin, yeni karakteri Ferman da çok merak edilmekte.

Ferman pozuyla instagram hesabından binlerce beğeni alan Onur Saylak, Veli Cevher karakterini kolayca unutturabilecek mi?

Performansı ile her zaman rollerinin hakkını veren Onur Saylak, Çarpışma dizisinde de Veli Cevher olarak müthiş bir iş çıkartmıştı.Hayranları da haliyle hala Veli Ceveher’de takılı kalmış durumda. Hatta Çukur dizisinde yer almadığı için de sitemde bulunan çok fazla takipçi var.

“Sen bizim için Veli Cevher’sin” mesajları alan Onur Saylak’ın Kuzgun dizisinde Ferman karakteri ile Veli Cevher’i unutturması eminiz uzun sürmeyecektir.

Kuzgun hayranları “Dizi senle bambaşka seviyede olacak” diyerek de Onur Saylak’a güvenoyunu verdi.

İşte Saylak’ın Ferman pozu:

Ferman…

Veli Cevher'i unutmak zor! Kuzgun'un Ferman'ı ise efsane olmaya geliyor! 7