Ana sayfa Dizi Haberleri Veli Cevher’i unutun Ferman Koroğlu yakıyor! Onur Saylak’ın Kuzgun’a gelişi efsane!

Veli Cevher’i unutun Ferman Koroğlu yakıyor! Onur Saylak’ın Kuzgun’a gelişi efsane!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Geçtiğimiz sezon beklediği reytingleri alamayan Kuzgun dizisi, yeni sezona Onur Saylak, Nilperi Şahinkaya ve Tülay Günal transferleri ile başladı.. Özellikle Ferman karakterine hayat veren Onur Saylak, diziye adeta kurtarıcı edasıyla katıldı… Burcu Biricik ve Barış Arduç’un başrolündeki dizi, yeni oyuncularla 2. sezona bambaşka bir dizi edasında başlangıç yaptı.

17. bölümüyle dün akşam ekranda boy gösteren Kuzgun, artık bambaşka bir dizi oldu. Kuzgun ve Dila’nın boşanmasından sonra Ferman ortaya çıktı.

Ferman karakterine sosyal medyada çok yoğun bir ilgi gösterildi. Onur Saylak’ın hayranları, “Çok iyi bir oyuncusunuz, her rolün üstesinden geliyorsunuz, tebrikler” diyerek beğenilerini sergiledi.

Ferman’ı tek kelime ile “Harika” bulan Kuzgun izleyicileri,2. sezonun çok iyi geçeceğini düşünmekte.

Kuzgun’un 2. sezona muhteşem bir başlangıç yaptığına değinen Onur Saylak’ın bir hayranı, “Yine çok beğendim sizi. İlk Hatırla Gönül dizisinde izlemiştim. Hatta geç bile kalmışım. Çok iyisiniz, yaşıyorsunuz, yaşatıyorsunuz” diyerek övgüde bulundu.

Onur Saylak ise instagram hesabından yaptığı paylaşımda, tüm ekibi aşağıdaki paylaşım ile kutladı:

Tüm ekibin ellerine sağlık…

Veli Cevher'i unutun Ferman Koroğlu yakıyor! Onur Saylak'ın Kuzgun'a gelişi efsane! 7

2. SEZON NASIL BAŞLADI?

Kuzgun’un kardeşi Kumru’nun olayları detaylarıyla yazdığı anlarda Kuzgun’un Dila’yı kucaklayıp hastaneye götürmeye çalıştığı, ancak o sırada polislerin gelip onu tutukladığı anlaşıldı.

Dila kurtulmuş ancak Kuzgun’un kendisini bulamayacağı bir yere saklanmıştı. Kuzgun, bir yıldır Dila’ya ulaşmaya çalışıyordu. O ise Ferman Koruoğlu’na sığınmıştı.

Bu arada Dila ve Kuzgun boşandılar. Kuzgun, Dila’nın avukatının telefonundan bir şekilde Dila’nın kaldığı yeri buldu ama onu bulamadı. Karşısına Ferman’ın çıkmasıyla da büyük bir şok yaşadı.

Kuzgun dizisi, yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. İzleyiciyi yeni sezonunda yakalamayı başaran dizi, bakalım ilerleyen bölümlerde de aynı etkiyi yaratabilecek mi?