Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmetçik Kutül Amare dizisi 2. sezonu ne zaman başlayacak?

Mehmetçik Kutül Amare dizisi 2. sezonu ne zaman başlayacak?

tarafından ker_def
TRT 1 ekranlarında geçen sezon izleyicilerle buluşan Mehmetçik Kutül Amare dizisi 2. sezonuyla merakla bekleniyor.

Bu sezon savaşın en çetin şartlarının yaşandığı bir sezon olacak… Yeni oyuncuların katıldığı yeni sezonda izleyicileri aksiyon dolu sahneler bekliyor.

TRT 1’in dizisi Perşembe günkü müthiş dizi yarışına katılmaya hazırlanıyor. Dizinin 2. sezonunun ne zaman başlayacağı ise herkes tarafından merak ediliyor.

Dizinin yeni sezonunda sahneye Halil Paşa çıkacak… Kut Savaşı başlayacak ve heyecan dalgası iyiden iyiye büyüyecek.

Mehmetçik Kutül Amare dizisine TRT1 de çok güveniyor.

TRT tarafından yayınlanan 2. sezon tanıtım filminde Yakında ifadesi geçmekte. Yani henüz net başlama tarihi belli değil.

Fragmandan Mehmetçik Kutül Amare dizisinin yeni sezon fragmanını izleyebilirsiniz:

TRT’nin Bozdağ Film imzalı iddialı dizisi ‘Mehmetçik Kutûl Amare’nin yeni sezon çekimleri sürüyor.

Ekim ayında seyirciyle buluşacak olan dönem dizisinin kadrosuna bu sezon Dilşad Çelebi, Tansu Taşanlar, Berk Erçer ve Cansu Fırıncı dahil olmuştu. Kamil Aydın’ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin ekibine son olarak ‘Karagül’ ve ‘Deli Gönül’ gibi sevilen projelerdeki oyunculuğuyla dikkat çeken Ogün Kaptanoğlu’nun da katıldığı öğrenildi.

Kaptanoğlu, perşembe günleri yayınlanan dizide İngiliz Hamilton rolüne hayat veriyor. Oldukça etkili bir düşman karakteri olan Hamilton, bu sezon projedeki tansiyonu daha da artıracak. Geçen haziran ayında 19. bölümde sezon finali yapan “Mehmetçik Kutûl Amare” dizisi Riva’da kurulan dev platoda çekiliyor.