Ana sayfa Sosyal Medya Şubat ayına Esra Bilgiç ve Ebru Şahin güzelliklerle başlıyor!

Şubat ayına Esra Bilgiç ve Ebru Şahin güzelliklerle başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisinde Reyyan karakterine hayat veren Ebru Şahin, 3 sezondur bu rol sayesinde ününe ün kattı. Diriliş Ertuğrul ile başladığı yolculukta şimdilerde Ramo’da başrolde yer alan Esra Bilgiç de son yılların hakkında en çok konuşulan isimleri arasında bulunuyor.

İki oyuncu da güçlü performansları ve güzellikleri ile ekranda hayranlarının övgüleri arasında kariyerlerini sürdürüyor. Hem Esra Bilgiç hem de Ebru Şahin, iki önemil derginin Şubat sayısının kapaklarında yer aldılar… Esra Bilgiç, Marie Claire dergisinde farklı bir stil ortaya koyarken, Ebru Şahin ise Alem dergisine özel pozlar verdi.

Çekimlerde emeği geçen herkese teşekkür ettiği paylaşımında Marie Claire Türkiye dergisinin Şubat sayısının kapağını yayınlayan Esra Bilgiç, takipçilerinden binlerce beğeni ve çok sayıda da iltifatlar aldı. “Esra Bilgiç güzelliği, harikasın” gibi yorumlar alan paylaşıma binlerce kişi de kalp emojileri bıraktı.

Şubat ayı Esra Bilgiç ve Ebru Şahin ile güzelliklerle başlıyor! 7

Esra Bilgiç’in farklı stili de hayranlarını bir hayli şaşırttı. Oyuncunun kış stilinin yanı sıra başlığa yansıyan “Radikal kararlar aldım” şeklindeki sözleri de dikkat çekiciydi.

Hercai’nin güzel ismi Ebru Şahin ise Alem dergisinin Şubat sayısının kapağında “Kendi yolunda ve hayallerinin ötesinde” başlığı ile tanıtıldı. Oyuncu, “Enerji değişimi, güzel bir buluşma ve keyifli bir sohbet getiren @allmagazine ailesiyle Şubat Sayısı’nda buluştuk” mesajıyla kapak fotoğrafını yayınladı.

“Şahanesin yine” diye yorum bırakan takipçiler ise , aşırı güzel bulduklarını belirten yorumlar bıraktı.

Şubat ayı Esra Bilgiç ve Ebru Şahin ile güzelliklerle başlıyor! 8