Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Gürbüz’den Kırmızı Oda’nın küçük oyuncusuna jest!

Aslıhan Gürbüz’den Kırmızı Oda’nın küçük oyuncusuna jest!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında Cuma akşamı 22. bölümü yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde, Kumru’nun çocukluğunda yaşadığı cinsel istismar ile ilgili travması, herkesi derinden üzdü. Her gün pek çok benzer olayı duyduğumuz ve toplumun kanayan bir yarası olan bu tür olayları bir dizide görmek, izleyenlere de yaşanan gerçeklerle ilgili farkındalık sağlıyor.

Kırmızı Oda’ya bir kaç haftadır konuk oyuncu olan Aslıhan Gürbüz’ün oynadığı Kumru’nun hikayesini dinlerken, üvey babası tarafından istismar edildiği ortaya çıktı. Gerçek bir yaşam öyküsünden alınan olayda Kumru, yaşadıklarını anlatırken, ekran başındakiler de gözyaşlarına boğuldu.

Binnur Kaya’nın oynadığı Doktor Hanım’a annesinin evlendiği adamın kendisine neler yaptığını anlatan Kumru’nun göz yaşları, ekran başındakileri de hüzne boğdu.

İstanbul’a sevdiği adam ile kaçtıktan sonra başka adamlara satılmış ve uzun zaman bu duruma katlanmak zorunda kalmış olan Kumru’nun yaşadığı acının çok daha eskilere dayandığı da böylece öğrenildi.

Aslıhan Gürbüz'den Kırmızı Oda'nın küçük oyuncusuna jest! 24

Bu arada dizide Aslıhan Gürbüz’ün oynadığı Kumru’nun çocukluğuna gidildiği sahnelerde onu canlandıran bir küçük oyuncu vardı. Aslıhan Gürbüz’e benzerliği ile de dikkat çeken küçük oyuncunun başarılı performansı büyük dikkat çekti.

Aslıhan Gürbüz'den Kırmızı Oda'nın küçük oyuncusuna jest! 25

Aslıhan Gürbüz de kendisinin oynadığı Kumru’nun çocuk halini canlandıran küçük oyuncuya instagram sayfasından övgü dolu cümlelerle teşekkür etti.
Aslıhan Gürbüz'den Kırmızı Oda'nın küçük oyuncusuna jest! 26

“Ellerine sağlık be çocuk” diyerek küçük meslektaşı Sıla Sade’nin bir sahnesini paylaşan oyuncu, “Ellerinden, emeğinden, o boncuk gözlerinden öperim” notunu düştü.
2013 doğumlu ve 7 yaşında olan Sıla Sade daha önce Bizim Hikaye dizisinde oynamıştı. Ayrıca TRT1’de yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde de Tanem rolünde yer almıştı.

İşte izleyenlerin tüylerini diken diken eden o sahneler…