Ana sayfa Sosyal Medya Videoyu izleyen Berkay Hardal ile Dilan Telkök’e özeniyor!

Videoyu izleyen Berkay Hardal ile Dilan Telkök’e özeniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Berkay Hardal ile Dilan Telkök, mükemmel çift olarak görülüyor! İki ünlü oyuncu Berkay Hardal ve Dilan Telkök, 2019 yılının Ekim ayında evlendi. Çiftin ani kararı herkesi şaşırtmıştı. Neden bu kadar hızlı evlendikleri de sorgulandı. Bunun sebebi şimdi anlaşıldı.

Dilan Telkök ve Berkay Hardal, koronavirüs nedeniyle karantina günlerini Köyceğiz’deki evlerinde geçiriyor. Bahçeli, doğa ile iç içe bir ortamda yaşayan çiftin sosyal medyaya yansıyan görüntüleri ise çok konuşuluyor. “Mükemmel çift” olarak tarif edilmeye başlanan ikilinin eğlenceli videoları izlenme rekorları kırıyor.

Dilan Telkök ve Berkay Hardal’ın ani evlilikleri aslında birbirleri ile ne kadar uyumlu olduklarının ortaya çıkması ile anlaşıldı. İkili, her halleri ile adeta birbirlerini tamamlıyor. Eğlence ve hayata bakış noktasında birbirleri ile aynı yapıdalar.

Dilan Telkök ve Berkay Hardal’ın karantina günlerinde hayatlarını eğlenceli şekilde sürdürmeleri de hayranlarını çok mutlu etti. Çiftin bu hallerini görenler evliliğe özenmeye başladı. Takipçiler diyor ki, “Aşığım size, doyamıyorum.”

İşte çiftin karantinada sıkıldıklarını söyledikleri neşeli video: