Ana sayfa Sosyal Medya Vuslat dizisi için TRT’nin yapmadıkları eleştiri konusu!

Vuslat dizisi için TRT’nin yapmadıkları eleştiri konusu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Vuslat dizisinin 38 bölmü geride kaldı. Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür ve Umit Kantarcılar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 39. yeni bölümünden ilk görüntüler de ortaya çıktı.

3 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 39. bölümden 1. fragmanı videoda bulabilirsiniz. Dizinin takipçileri çok başarılı senaryosu ve oyunculuk performansları olmasına rağmen dizinin yeterince tanıtılmadığı, tanınmadığı eleştirilerini sıklıkla yapıyor.

Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda TRT1’in dizisiyi yurt dışında da tanıtacak şekilde adımlar atması gerektiğine yönelik istekler var. Sırların tek tek ortaya çıkması ile daha da güzelleşen Vuslat, iyi olanın sonunda kazandığı bir anlayış da ortaya koyması noktasında dikkat çekiyor.

Mehmet Özgür’ün canlandırdığı Salih Baba sahneleri ise dizi hayranları için ayrı bir keyif kaynağı oldu. Bu sahnelerin kendisini diziye bağladığını söyleyen birçok Vuslat izleyicisi var.