Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisi asıl şimdi başlıyor! Yıldız Argun gözünü açtı!

Yasak Elma dizisi asıl şimdi başlıyor! Yıldız Argun gözünü açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin 66 bölümü geride kaldı. Dizi, Fox TV ekranında Pazartesi akşamları büyük bir heyecan ile yoluna devam ediyor. Yasak Elma dizisinin 67.bölümünde neler olacağının detayını videodan izleyebilirsiniz.

Leyla’nın Halit’e aşık olduğunu anlayan Şahika’nın ne yapacağının yanı sıra Halit’in bir işler çevirdiğini bilen Yıldız’ın da nasıl tepkiler vereceği merak konusu. Halit’in Yıldız’a olmadık şeylerde yüklenmesi, kızması ve aşağılamaya çalışması da yeni bölümde dikkat çekecek.

Yıldız sonunda gerçekleri öğreniyor. Halit ve Leyla’yı aynı odada yakalayan Yıldız, artık gözlerini açacak ve dizinin yeni bölümlerinde yine büyük bir entrika dalgası dönecek.

Dizinin hayranları sosyal medyadaki yorumlarda Halit’e olan tepkilerini iletirken, bundan sonrasında ise Yıldız’ın kendisini toplamasını ve güçlü bir duruş sergilemesini istiyor. Birçok izleyici de dizinin asıl şimdi başladığını, Yıldız’ın Halit’e yapacaklarını heyecanla beklediklerini vurgulayan yorumlarda bulunmakta.

İşte 67. bölümden ilk görüntüler: